Ο ΔΕΣΦΑ στο επίκεντρο της συνάντησης Τσίπρα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Snam - iefimerida.gr

Ο ΔΕΣΦΑ στο επίκεντρο της συνάντησης Τσίπρα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Snam

Με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Snam συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επόμενη μέρα του ΔΕΣΦΑ τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ιταλικής εταιρείας φυσικού αερίου Snam, Μάρκο Αλβερά.

Κατά τη συνάντηση, ο Πρωθυπουργός τόνισε τη σημασία του υψηλού τιμήματος της προσφοράς της ιταλικής εταιρείας για τον ΔΕΣΦΑ και ενημερώθηκε για τα σχέδια ανάπτυξης της SNAM και του ΔΕΣΦΑ με επενδύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, με επίκεντρο τη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι η κοινοπραξία των εταιρειών «Snam S.p.A.», «Enagás Internacional S.L.U.» και «Fluxys S.A.» κατέθεσαν προσφορά ύψους 535 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 66% του ΔΕΣΦΑ (ήτοι 31% για το ΤΑΙΠΕΔ και 35% για τα ΕΛΠΕ) και την οποία έκαναν αποδεκτή το ΤΑΙΠΕΔ και τα ΕΛΠΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ snam Τσίπρας αλβερά ΔΕΣΦΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ