Λαφαζάνης για το βίντεο του iefimerida με τον διαδηλωτή που «πάτησε» τον Αγνωστο Στρατιώτη: «Μπορεί να είναι προβοκάτορας» - iefimerida.gr

Λαφαζάνης για το βίντεο του iefimerida με τον διαδηλωτή που «πάτησε» τον Αγνωστο Στρατιώτη: «Μπορεί να είναι προβοκάτορας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιδράσεις προκαλεί το βίντεο που ανέβασε το iefimerida και το οποίο δείχνει τον άγνωστο άνδρα που βεβήλωσε το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη να συμμετέχει στην πορεία της ΔΕΗ.

Ο άγνωστος άντρας που φωτογραφήθηκε να πατάει το μνημείο και να παίζει το κομπολόι του προκάλεσε σάλο και έντονες αντιδράσεις. Τα συνδικαλιστικά σωματεία της ΔΕΗ απέρριψαν την συμπεριφορά του και διαβεβαίωσαν ότι δεν εργάζεται στην επιχείρηση, ούτε είναι συνδικαλιστής.

Στο βίντεο όμως του iefimerida εμφανίζεται όχι μόνο να συμμετέχει στην πορεία, αλλά βρίσκεται δίπλα στον Παναγιώτη Λαφαζάνη και ακριβώς πίσω από το κεντρικό πανό της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

Σχολιάζοντας το βίντεο, ο Π. Λαφαζάνης δήλωσε ότι δεν τον γνωρίζει και πως δεν αποκλείεται να είναι προβοκάτορας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ