Com•si -Το ελληνικό brand που αγαπούν οι πιο κομψές Αθηναίες - iefimerida.gr

Com•si -Το ελληνικό brand που αγαπούν οι πιο κομψές Αθηναίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετάξι, κασμίρ, κούπρο αλλά και δαντέλες εξαιρετικής ποιότητας από την Ελλάδα, το Παρίσι και το Λονδίνο είναι ο θησαυρός του ελληνικού label com•si που έχει τραβήξει την προσοχή μας εδώ και αρκετό καιρό στην ελληνική μόδα.

Σε ένα τοπίο όλο και πιο ανταγωνιστικό, το com•si έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις 100% ελληνικής κατασκευής, αλλά γαλλικής αναφοράς και έμπνευσης, συλλογές του. Και αυτό συμβαίνει γιατί έχοντας ως βασικό σημείο εκκίνησης την ποιότητα, υπογράφει σούπερ θηλυκά σχέδια σε τιμές που απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες. Ένα από τα ατού υπεροχής του label, είναι ότι τα ρούχα μεταμορφώνονται με τα κατάλληλα αξεσουάρ και φοριούνται με την ίδια ευκολία από το πρωί ως το βράδυ και σε κάθε περίσταση.

Η φιλοσοφία του com•si θέλει την Ελληνίδα να ντύνεται κομψά, ποιοτικά, άνετα αλλά παράλληλα θηλυκά και σέξι όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις. Στόχος του brand είναι το συναίσθημα και η αίσθηση, η ικανοποίηση που θα νιώσει μια γυναίκα φορώντας ένα ρούχο από τις συλλογές του....

Δείτε την καλοκαιρινή συλλογή του ελληνικού brand στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ comsi ρούχα ελληνικό brand
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ