Λεμέρ: Περιμένουμε κάποιες περισσότερες ενέργειες από την Ελλάδα - iefimerida.gr

Λεμέρ: Περιμένουμε κάποιες περισσότερες ενέργειες από την Ελλάδα

Βεβαιότητα για συμφωνία τον Ιούνιο εξέφρασε ο γάλλος υποικ/Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βέβαιος ότι θα υπάρξει συμφωνία για την Ελλάδα τον Ιούνιο, εμφανίστηκε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ.

«Ακόμα περιμένουμε κάποιες αποφάσεις και κάποιες περισσότερες ενέργειες από την Ελλάδα, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι θα βρούμε μια συμφωνία τον Ιούνιο», δήλωσε ο Λεμέρ σε δημοσιογράφους πριν από τη συνεδρίαση του Eurogroup στη Σόφια.

Αναφορικά με το ελληνικό χρέος, ο Λεμέρ δήλωσε: «Αυτό το πλαίσιο (για την ελάφρυνση χρέους) πρέπει να είναι σαφές, ολοκληρωμένο και αξιόπιστο για τις αγορές. Είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε σε θέση να βρούμε μια συμφωνία σε αυτό τις επόμενες εβδομάδες».

Arrivée et déclaration de @BrunoLeMaire à la réunion de l'#Eurogroup à Sofia: "Je considère que la croissance est solide en Europe." https://t.co/q5MiI9jE7M

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λεμέρ Eurogroup χρέος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ