Πώς είναι να φιλάς τον Ντάνο; Γυναίκα που τον φίλησε περιγράφει - iefimerida.gr

Πώς είναι να φιλάς τον Ντάνο; Γυναίκα που τον φίλησε περιγράφει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς είναι να φιλάς τον... Ντάνο;

Στην ερώτηση αυτή απαντά η Ελεονώρα Αντωνιάδου, ηθοποιός του Τατουάζ, η οποία ήταν και η πρώτη που γύρισε ερωτική σκηνή με τον παίκτη του ριάλιτι που έγραψε στις καρδιές των τηλεθεατών.

«Στην αρχή γελάσαμε πολύ γιατί ήταν το πρώτο του τηλεοπτικό φιλί. Οπότε, επειδή δεν είχε σχετική εμπειρία ρωτούσε πώς ακριβώς γίνεται όλο αυτό στην τηλεόραση για να είναι ενημερωμένος.

Ο Γιώργος έχει αυτό το καλό. Όταν δεν ξέρει κάτι, ρωτάει. Περπατήσαμε, λοιπόν, εκεί στις πέτρες, τα πόδια μας πονούσαν, ο Αντρέας μας έδινε οδηγίες και το φιλί βγήκε αβίαστα. Ο Γιώργος, πάντως, είναι πάρα πολύ προστατευτικός σαν άνθρωπος και πρόσεχε να μη ρίξει το βάρος του πάνω μου, γι’ αυτό και στήριζε όλο του το σώμα στον αέρα με τα χέρια του. Όσο για την ερώτηση “πώς φιλάει ο Ντάνος” πραγματικά δεν ξέρω τι να απαντήσω. Σαν άνθρωπος φιλάει» δήλωσε σε συνέντευξή της στο Down Town.

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου αποκάλυψε μάλιστα ότι για την περίφημη αυτή σκηνή του φιλιού με τον Ντάνο, δέχεται συνεχώς μηνύματα στα social media, από γυναίκες κυρίως, που την ρωτούν... πώς φιλάει ο Ντάνος.

Το φιλί στη σειρά, όμως, είχε και... παρενέργειες, καθώς ξεκίνησαν ήδη οι φήμες περί σχέσης της Ελεονώρας Αντωνιάδου και του Ντάνου: «Δεν ξέρω πώς ξεκινούν όλες αυτές η φήμες. Ας πούμε, στο Instagram φτιάχνουν λογαριασμούς που μία υποστηρίζουν ότι ο Ντάνος τα έχει με την Κατερίνα Γερονικολού, μία ότι τα έχει με εμένα. Το σίγουρο είναι ότι αυτές οι ιστορίες δεν ισχύουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ