Σφαιρόπουλος: «Hταν καλύτερη η Ζαλγκίρις, αλλά είχαμε πολλούς τραυματισμούς» - iefimerida.gr

Σφαιρόπουλος: «Hταν καλύτερη η Ζαλγκίρις, αλλά είχαμε πολλούς τραυματισμούς»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ανωτερότητα της Ζαλγκίρις Κάουνας στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague με τον Ολυμπιακό, στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» από το Final 4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ωστόσο, ο τεχνικός των Πειραιωτών επισήμανε τους τραυματισμούς που «χτύπησαν» το «στρατόπεδο» των «ερυθρόλευκων» στα προημιτελικά της Euroleague.

«Συγχαρητήρια στη Ζαλγκίρις, έπαιξε πολύ καλύτερα σε όλη τη σειρά και το άξιζε», είπε αρχικά ο Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ σημαντικό που χάσαμε το πλεονέκτημα, χάσαμε αυτό που προσπαθούσαμε για όλη την σεζόν, σε αυτή την ατμόσφαιρα, το προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε.

Υπάρχει λόγος δεν είναι δικαιολογία, αλλά είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Μία εβδομάδα, είχαμε 2 ματς πρωταθλήματος. Αυτά τα ματς πρέπει να μας προετοιμάζουν, αλλά λόγω απουσιών, δεν μπορέσαμε να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ.

Είχαμε στο πρώτο ματς τους τραυματισμούς των Μιλουτίνοβ και Μπόγρη. Αυτό αποδιοργάνωσε την χημεία μας και τους ρόλους μας φυσικά δεν ήμασταν σε φόρμα, μετά από όλα αυτά. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου κι ειδικά από αυτούς που ήταν τραυματίες και έπαιξαν με την θέλησή τους και με ενέσεις. Θυσιάστηκαν για την ομάδα.

Το πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν είναι τα πλέι οφ, πρέπει να είσαι έτοιμος να έχεις τύχη. Εμείς δεν ήμασταν τυχεροί, είχαμε πολλούς τραυματισμούς και όλο αυτό μας επηρέασε. Είχαμε πιθανότητες να πάρουμε το πρώτο ματς, αλλά και οι τραυματισμοί δεν μας επέτρεψαν να παλέψουμε. Έπαιξαν πολύ καλύτερα και αξίζουν αυτή την πρόκριση. Ήταν καλοί όχι μόνο τώρα αλλά και όλη τη σεζόν. Καλή επιτυχία στην Ζαλγκίρις».

Σε ερώτηση για το τί έκανε καλά η Ζαλγκίρις και κέρδισε πέντε φορές φέτος τον Ολυμπιακό, ο Σφαιρόπουλος απάντησε: «Δεν θέλω να υποτιμήσω την Ζαλγκίρις, αλλά σε όλα τα ματς είχαμε τραυματισμούς. Θυμάμαι στο ματς της κανονικής διάρκειας στο Κάουνας, που παίξαμε χωρίς τέσσερις. Αν έχεις μία ομάδα με 12-15 παίκτες και συνέχεια αφαιρείς κάποιους παίκτες, δεν είναι εύκολο να κερδίζεις μία καλή ομάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ