Τόμιτς: «Η Ζαλγκίρις ήταν καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό» - iefimerida.gr

Τόμιτς: «Η Ζαλγκίρις ήταν καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Ολυμπιακό παραδέχθηκαν ότι η Ζαλγκίρις Κάουνας ήταν καλύτερη ομάδα και δικαίως πέρασε στο Final 4 της Euroleague.

«Σίγουρα η ενέργεια και η διάρκεια είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες στα πλέι-οφ. Δεν έχουμε πει δικαιολογίες, κάναμε τα αδύνατα δυνατά. Τα τριάρια έπαιζαν τεσσάρια. Δεν είχαμε ενέργεια. Ξεκινώντας από τα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί που θέλαμε να προετοιμαστούμε έλειπε η μισή ομάδα. Προσπαθούσαμε να καλύψουμε τα κενά των παικτών που έλειπαν. Η ενέργεια και η διάρκεια...», τόνισε αρχικά ο Μίλαν Τόμιτς στη κάμερα της Nova για τα στοιχεία που καθόρισαν την τελική έκβαση της σειράς, προτού προσθέσει:

«Κέρδισε η καλύτερη ομάδα στη σειρά. Έπαιξαν καλύτερα, με μεγαλύτερη ενέργεια. Συγχαρητήρια στην Ζαλγκίρις».

Παράλληλα, ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανέφερε: «Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία, θα είχαμε κόσμο στο πλευρό μας. Δεν έγινε όμως. Καλά να είμαστε, του χρόνου να παλέψουμε και πάλι για το Final Four».

Σχετικά με την συνέχεια της σεζόν και τον στόχο του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Μίλαν Τόμιτς τόνισε: «Ως επαγγελματίες, ως προπονητές και παίκτες, η ευθύνη μας είναι να σηκωθούμε και να κάνουμε την δουλειά μας μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δεν έχουμε καμία δικαιολογία, πρέπει να δουλέψουμε και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Τόμιτς ζαλγκιρις καουνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ