Euroleague: Εκτός Final 4 ο Ολυμπιακός, έχασε ξανά (101-91) στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις - iefimerida.gr

Euroleague: Εκτός Final 4 ο Ολυμπιακός, έχασε ξανά (101-91) στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εκπληκτική Ζαλγκίρις Κάουνας είναι η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στο φετινό Final 4 της Euroleague.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έπαιξε εντυπωσιακό και επιθετικό μπάσκετ και απόψε και νίκησε με άγχος στο τέλος τον Ολυμπιακό με 101-91. Ετσι, η ομάδα του Πειραιά έμεινε εκτός Final 4 και έδειξε μέτριο πρόσωπο ξανά στην σειρά των πλέι οφ. Ο ΟΣΦΠ αντέδρασε μόνο στην αρχή και στο τέλος του ματς (από τους 23 μείωσε στους 8), αλλά δεν... έφτανε. Στο τέλος διαμαρτυρήθηκε έντονα και για τη διαιτησία, ενώ αποβλήθηκε ο Παπανικολάου.

Η Ζαλγκίρις κατάφερε να επικρατήσει στο Game 4 του Ολυμπιακού στην «Zalgirio Arena», έκανε το 3-1 στη σειρά των πλέι οφ και έκλεισε θέση για το Final Four της Euroleague, 19 χρόνια μετά την τελευταία παρουσία της! Η κάμερα έπιασε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να δακρύζει λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης, τρομερή σκηνή από τον νεαρό προπονητή που θα ζήσει το πρώτο Final Four της καριέρας του με... κοστούμι!

Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε με τον Πρίντεζη εκτός δράσης και επιστρέφει στην Ελλάδα αποκλεισμένος σε μια μέτρια χρονιά.

Τα δεκάλεπτα: 23-22, 51-37, 78-56, 101-91

Ζαλγκίρις Κάουνας (Γιασικεβίτσιους): Ντέιβις 9, Πάνγκος 21 (2), Τουπάν 11 (1), Ούντριχ 4, Γιανκούνας 8 (1), Σάγιους, Μιλάκνις 3 (1), Μίτσιτς 9 (3), Ουάιτ 8 (2), Καβαλιάουσκας 7, Βαλίνσκας 1, Ουλανόβας 20 (3)

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): ΜακΛιν 8, Παπαπέτρου 4, Σπανούλης 19 (2), Μιλουτίνοβ 3, Στρέλνιεκς 17 (2), Τιλί 3 (1), Παπανικολάου 15 (1), Μάντζαρης, Ρόμπερτς 10 (2), Ουίλτζερ 12 (2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ LIVE ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ IEFIMERIDA.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ζαλγκιρις καουνας Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ