Από κριτής διαγωνιζόμενη η Έλενα Παπαρίζου - iefimerida.gr

Από κριτής διαγωνιζόμενη η Έλενα Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Έλληνες τηλεθεατές την παρακολούθησαν ως κριτή του σόου Dancing on Ice. Οι Σουηδοί τηλεθεατές όμως είναι αυτοί που πραγματικά θα την απολάυσουν, καθώς η Έλενα Παπαρίζου – και επίσημα – θα συμμετέχει ως διαγωνιζόμενη στο σουηδικό Dancing With The Stars.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα esctoday, η δημοφιλής τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τις φήμες σχετικά με τη συμμετοχή στο σόου χορού, απαντώντας σε ερώτηση για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια: «Θα μείνω κάποιους μήνες στη Σουηδία. Θα είμαι σε ένα τηλεοπτικό show», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε αν το σόου θα είναι ψυχαγωγικό, η 30χρονη Έλενα απάντησε: «Ναι. Είναι πολύ αστείο, γιατί στην Ελλάδα συμμετείχα πρόσφατα ως κριτής στο Dancing on Ice και τώρα θα βρεθώ στην άλλη πλευρά, δεν θα κρίνω, αλλά θα κριθώ -και το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό όλο αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ