Πούτιν στους Αρμένιους: Λύστε την πολιτική κρίση μέσα σε συνταγματικό πλαίσιο - iefimerida.gr

Πούτιν στους Αρμένιους: Λύστε την πολιτική κρίση μέσα σε συνταγματικό πλαίσιο

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό της Αρμενίας είχε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο ρώσος πρόεδρος στη στην επικοινωνία του με τον Κάρεν Καραπετιάν, συζήτησε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην χώρα, επισημαίνοντας του, ότι η πολιτική κρίση στην χώρα του πρέπει να επιλυθεί μόνο μέσα στο συνταγματικό πλαίσιο.

Οι δύο άνδρες έδωσαν έμφαση στην ιδιαίτερη σημασία που έχει η εκλογή του πρωθυπουργού της χώρας η οποία θα γίνει από την βουλή την 1η Μαΐου.

Χθες ο Πούτιν είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Αρμενίας Αρμέν Σαρκισιάν. Οι δύο ηγέτες, όπως αναφέρει το Κρεμλίνο σε ανακοίνωση του, υπογράμμισαν ότι για να ξεπεραστεί το ταχύτερο δυνατόν η κρίση στη χώρα, όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας θα πρέπει να επιδείξουν φρόνηση, υπευθυνότητα και ετοιμότητα για την επίλυση των υπαρχόντων προβλημάτων μέσω του εποικοδομητικού διαλόγου και αυστηρά εντός του συνταγματικού πλαισίου.

Πηγή: ΑΠΕ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ Αρμενία κρίση επικοινωνία Πούτιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ