Λαζόπουλος: «Ο Νταλάρας είναι ένα ψυχικό ερείπιο»

«Ο Νταλάρας πρέπει να αναρωτηθεί μόνος του τι κάνει. Κάνει συναυλίες αλληλεγγύης για την κατάσταση στην οποία έχει έρθει ο κόσμος από το μνημόνιο που ψήφισε η γυναίκα του;»

Με τον τρόπο αυτό σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος στο χθεσινό του τηλεοπτικό «Τσαντίρι» τις επιθέσεις που δέχεται ο γνωστός τραγουδιστής από μερίδα του κόσμου, όπου εμφανίζεται τις τελευταίες εβδομάδες.

«Δε γίνεται να φτάσεις σε σημείο να σε φυλάνε τα ΜΑΤ απέξω και να τραγουδάς μέσα "έβγαλε βρώμα η ιστορία και ξοφλήσαμε"! Μην τα λες τα τραγούδια αυτά! Έρχονται τα τραγούδια του και τον τιμωρούν», συνέχισε ο ηθοποιός.

Ντυμένος κατάδικος ο κ. Λαζόπουλος διευκρίνισε αρχικά γιατί «καθυστέρησε» μια εβδομάδα να σχολιάσει το θέμα: «Την προηγούμενη Τρίτη δεν ήθελα να αφήσω τα συναισθήματά μου να με παρασύρουν, επειδή δεν τρέφω εκτίμηση στον Νταλάρα», είπε.

Και κατέληξε: «Ο Νταλάρας είναι ένα ψυχικό ερείπιο! Εχουν πάρα πολλοί νεύρα με τον Νταλάρα, όχι με τα τραγούδια του και την ερμηνεία του -είναι εξαιρετικός- αλλά με τον χαρακτήρα του. Η σχέση ενός ανθρώπου με το ταλέντο είναι η σχέση ενός ταχυδρόμου με το γράμμα που κουβαλάει. Μπορεί ένας καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει μια κακή είδηση και μπορεί ένας καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει μια καλή είδηση. Μακάρι ο καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει καλό γράμμα. Μακάρι ο χαρακτήρας να δένει με το ταλέντο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ