Αναλυτής: Το βασιλικό μωρό της Αγγλίας είναι σαν μια γλυκιά καραμέλα σε έναν πικρό κόσμο - iefimerida.gr

Αναλυτής: Το βασιλικό μωρό της Αγγλίας είναι σαν μια γλυκιά καραμέλα σε έναν πικρό κόσμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κέητ Μίντλετον γέννησε ένα αγοράκι στις 23 Απριλίου και ο πλανήτης κατακλύστηκε από εικόνες και σχόλια.


Ο γάλλος αναλυτής Στεφάν Μπερν, ειδικός στα θέματα βασιλικών οίκων, έκανε το δικό του σχόλιο για το περιοδικό Madame Figaro:


«Τα καλά νέα κατακλύζουν την Αγγλία. Το βασιλικό μωρό νούμερο 3, αδελφάκι του πρίγκηπα Τζορτζ και της πριγκήπισας Σαρλότ, γεννήθηκε στις 23 Απριλίου, ημέρα του Αγίου Γεωργίου, αγίου της Αγγλίας.
Μάλιστα, γεννήθηκε δύο ημέρες μετά τα γενέθλια της βασίλισσας και ένα μήνα πριν το γάμο του πρίγκηπα Χάρι. Τα αστέρια είναι πολύ θετικά», δήλωσε.

Αναλυτής: Το βασιλικό μωρό της Αγγλίας είναι σαν μια γλυκιά καραμέλα σε έναν πικρό κόσμο | iefimerida.gr 0


Η γέννηση του τρίτου παιδιού της Κέητ Μίντλετον και του πρίγκηπα Γουίλιαμ προκάλεσε φρενίτιδα στον πλανήτη και στα social media, γεγονός που προκαλεί απορίες στον Στεφάν Μπερν.


«Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις τόσο κόσμο να παθιάζεται με την τρίτη γέννηση, ακόμη και τα γαλλικά ΜΜΕ έκαναν "breaking news" ! Δεν υπάρχει ωστόσο καμία αλλαγή στη διαδοχή, υπάρχει ο πρίγκηπας Τζορτζ ως διάδοχος και η Σαρλότ ως αντικαταστάτρια. Θα πρέπει πραγματικά να φάνε πολλά δηλητηριασμένα μανιτάρια για να φτάσει το τρίτο παιδί στο θρόνο», προσθέτει και για εξηγήσει την έλξη της βασιλικής οικογένειας αναφέρει:
«Αυτή η γέννηση είναι μάλλον σαν μια γλυκιά καραμέλα σε έναν κόσμο όλο και πιο πικρό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ