MasterChef: Η Μάγκυ μιλά ανοιχτά για την ηλικία της και την... ξινίλα - iefimerida.gr

MasterChef: Η Μάγκυ μιλά ανοιχτά για την ηλικία της και την... ξινίλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το χαρακτηρισμό... ξινή, για την ηλικία της αλλά και για τον άνδρα της μίλησε η Μάγκυ Ταμπακάκη, η παίκτρια του MasterChef 2 που δίχασε όσο καμία άλλη φέτος.

Η παίκτρια του MasterChef μίλησε στο Down Town και την Νάνσυ Φαφούτη και επανασυστήθηκε στο κοινό.

MasterChef: Η Μάγκυ μιλά ανοιχτά για την ηλικία της και την... ξινίλα  | iefimerida.gr 0
  • Για το... bullying στο δρόμο

«Πετάχτηκε μια περαστική και είπε "ξινίλα"[...]Είναι τελείως παράλογο. Σχετικά με τον χαρακτηρισμό "ξινή", κάποια στιγμή είχα μια κουφάλα η οποία φαινόταν όταν γελούσα. Γι' αυτό βγήκα ξινή και δεν γελούσα πολύ. Τι να κάνω η γυναίκα; Ο κόσμος λέει ότι η Μάγκυ πρέπει να πάει να βάλει δόντια με τα 10.000 ευρώ».

MasterChef: Η Μάγκυ μιλά ανοιχτά για την ηλικία της και την... ξινίλα  | iefimerida.gr 1
  • Για το bullying για το παιδί της 

«Δε θα ξεχάσω ένα σχόλιο που διάβασα στο instagram κάτω από φωτογραφία του παιδιού μου, το οποίο με πλήγωσε πολύ:«Ντροπή σου που στέλνεις το παιδί σου σε παιδοψυχολόγους προκειμένου να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερη η στείρωση παρά να κάνεις παιδιά». Καταρχάς δεν πήγα το παιδί μου σε παιδοψυχολόγο. Δεύτερον, θα ήθελα το παιδί μου να μεγαλώσει μαθαίνοντας ότι πρέπει πάντα να κυνηγάει τα όνειρά του ανεξαρτήτως της κάθε αντιξοότητας, παρά να μεγαλώσει με μια μάνα που πάνω στα νεύρα της θα έλεγε «θυσίασα τη ζωή μου για σένα».

MasterChef: Η Μάγκυ μιλά ανοιχτά για την ηλικία της και την... ξινίλα  | iefimerida.gr 2
  • Για την ηλικία της

«Γεννήθηκα 1η Ιουλίου του '82. Ίσως να μην γράφω καλά στην τηλεόραση. ίσως να φαίνομαι μεγαλύτερη από την ηλικία μου. Από μικρή μου το έλεγαν αυτό. Δεν υπήρχε όμως περίπτωση να κρύψω την ηλικία μου, το θεωρώ τελείως χαζό».

MasterChef: Η Μάγκυ μιλά ανοιχτά για την ηλικία της και την... ξινίλα  | iefimerida.gr 3
  • Για τον άνδρα της 

«Ο άντρας μου έχει σκλήρυνση κατά πλάκας και έπρεπε να αδυνατίσει και να γυμνάζεται. Δεύτερον, πίστευε ότι όταν θα έβγαινα από το παιχνίδι θα γινόμουν διάσημη και μου είπε «πρέπει να έχεις δίπλα σου έναν όμορφο άντρα»[...]Είμαι φουλ ερωτευμένη και όταν τον πρωτογνώρισα πίστευα ότι δεν θα υπήρχε τρόπος να με αγγίξει ποτέ άλλος άντρας[...]Το ανακαλύψαμε πέρυσι για την αρρώστια του. Είμαστε αισιόδοξοι και ποτέ δεν το αντιμετωπίσαμε σαν αρρώστια. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να πέσει σε αναπηρικό καροτσάκι. Εμένα όμως δε με φοβίζει τίποτα. Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Η μάνα μου πέθανε από καρκίνο στα 7 μου και ήταν τραυματικό. Άλλαξα πολύ και κλείστηκα στον εαυτό μου. Όταν γνώρισα τον Φραντζέσκο ήταν ο μόνος άνθρωπος που αγάπησα τόσο δυνατά μετά τη μάνα μου και είχα πάντα τον φόβο ότι μπορεί να του τύχει κάτι και να τον χάσω κι αυτόν. Όταν έμαθα ότι είναι άρρωστος κλονίστηκα, αλλά υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα κάνω τα πάντα για εκείνον και τίποτα δε θα μας πτοήσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάγκυ Ταμπακάκη MasterChef Master Chef MasterChefgr
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ