Η Μελάνια έγινε... κέρινο ομοίωμα στο μουσείο της Μαντάμ Τισό στη Νέα Υόρκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μελάνια έγινε... κέρινο ομοίωμα στο μουσείο της Μαντάμ Τισό στη Νέα Υόρκη [εικόνες]

Το κέρινο ομοίωμα της Μελάνια Τραμπ στο μουσείο της Μαντάμ Τισό στη Νέα Υόρκη (Φωτογραφία: Foxnews)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα αποκαλυπτήρια του κέρινου ομοιώματος της Μελάνια Τραμπ στο μουσείο της Μαντάμ Τισό στη Νέα Υόρκη έκανε ο πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ κάνοντας λόγο για ένα «απίστευτα ζωντανό» αντίγραφο.

Το ομοίωμα της Πρώτης Κυρίας φιγουράρει δίπλα σε εκείνο του συζύγου της πίσω από ένα ξύλινο προεδρικό γραφείο, σε ένα τμήμα του μουσείου αφιερωμένο σε παγκόσμιες ηγετικές φυσιογνωμίες όπως ο Φιντέλ Κάστρο, ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Γκάντι.

Η Μελάνια έγινε... κέρινο ομοίωμα στο μουσείο της Μαντάμ Τισό στη Νέα Υόρκη [εικόνες]   | iefimerida.gr 0

Ο Σπάισερ βρέθηκε στην περίεργη θέση να υπερασπίζεται το γάμο του πρώην αφεντικού του απαντώντας στις πιεστικές ερωτήσεις δημοσιογράφων που ήθελαν να μάθουν αν η Πρώτη Κυρία εμφανίστηκε ποτέ μπροστά του οργισμένη κατά του Τραμπ στους επτά μήνες που ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου βρισκόταν στη Δυτική Πτέρυγα.

«Δεν είδα κάτι τέτοιο», είπε. «Πάντα τον στήριζε τόσο δημοσίως όσο και κατ’ ιδίαν», σχολιάζοντας ότι θα είχαν και αυτοί κάποιες δύσκολες στιγμές, όπως όλα τα ζευγάρια.

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν και για τις ενίοτε αδέξιες δημόσιες εκδηλώσεις στοργής του Τραμπ προς τη γυναίκα του, όπως όταν προσπάθησε αρκετές φορές να της κρατήσει το χέρι, αλλά εκείνη τον απέφευγε.

«Στα 14 χρόνια που είμαι παντρεμένος είχα κι εγώ κάποιες αδέξιες στιγμές», είπε γελώντας αμήχανα. «Αλλά πιστεύω ότι η αγάπη και η έγνοια είναι γνήσιες κι αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Φήμες για σύννεφα στο γάμο του Τραμπ με τη Μελάνια πυκνώνουν το τελευταίο διάστημα με αφορμή τους ισχυρισμούς της πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς και της πρώην playmate του Playboy Κάρεν ΜακΝτούγκαλ ότι είχαν ερωτικό δεσμό με τον νυν πρόεδρο το 2006 και το 2007.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ