Βρέθηκε αδέσποτη σφαίρα στο σχολείο που είχε χάσει τη ζωή του ο 11χρονος Μάριος - Δέκα μήνες μετά τον θάνατό του

Αδέσποτη σφαίρα εντόπισαν οι μαθητές στο προαύλιο του σχολείου στο Μενίδι όπου σκοτώθηκε πριν 10 μήνες ο 11χρονος Μάριος κατά την διάρκεια σχολική γιορτής.

Οπως κατήγγειλε ο πατέρας του άτυχου μαθητή, το μεσημέρι της Τετάτης μαθητές εντόπισαν τυχαία στο προαύλιο του σχολείου βολίδα πυροβόλου όπλου, την παρέδωσαν στους δασκάλους και αυτοί με τη σειρά τους στους αστυνομικούς.

Ο πατέρας του Μάριου είναι ακόμη οργισμένος καθώς 10 μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του γιου του, ο δολοφόνος του παραμένει ακόμα ασύλληπτος, ενώ δεν έχει αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στο Μενίδι με τα όπλα και τα ναρκωτικά. «Εφαρμόστηκαν μερικά μέτρα, όπως αναφέρει ο κ. Τόσκας και ο κ. Τσουβάλας. Βρήκαν τον δολοφόνο του Μάριου; Πόσα όπλα πιάσαμε; Πόσους εμπόρους ναρκωτικών βρήκαμε; Απολύτως κανέναν. Που είναι τα αποτελέσματα;»,ανέφερε ο ίδιος.

Να σημειωθεί πως η οικογένεια του Μάριου θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης κατά του Ελληνικού Δημοσίου. «Διεκδικεί ως αποζημίωση το ποσό των 2 εκατομμύρια ευρώ.

«Θεωρούμε ότι η Πολιτεία με τα όργανα της ευθύνεται για το γεγονός ότι με τις παραλείψεις της δημιούργησε συνθήκες ανομίας στην περιοχή, που οδήγησαν στην απώλεια της ζωής του Μάριου», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριο

Πηγή: Κεντρικό Δελτίο Star

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχολείο Μενίδι Μάριος 11χρονος Πατέρας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ