Βρέθηκε αδέσποτη σφαίρα στο σχολείο που είχε χάσει τη ζωή του ο 11χρονος Μάριος - Δέκα μήνες μετά τον θάνατό του - iefimerida.gr

Βρέθηκε αδέσποτη σφαίρα στο σχολείο που είχε χάσει τη ζωή του ο 11χρονος Μάριος - Δέκα μήνες μετά τον θάνατό του

Φωτογραφία: Eurokinissi- Στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αδέσποτη σφαίρα εντόπισαν οι μαθητές στο προαύλιο του σχολείου στο Μενίδι όπου σκοτώθηκε πριν 10 μήνες ο 11χρονος Μάριος κατά την διάρκεια σχολική γιορτής.

Οπως κατήγγειλε ο πατέρας του άτυχου μαθητή, το μεσημέρι της Τετάτης μαθητές εντόπισαν τυχαία στο προαύλιο του σχολείου βολίδα πυροβόλου όπλου, την παρέδωσαν στους δασκάλους και αυτοί με τη σειρά τους στους αστυνομικούς.

Ο πατέρας του Μάριου είναι ακόμη οργισμένος καθώς 10 μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του γιου του, ο δολοφόνος του παραμένει ακόμα ασύλληπτος, ενώ δεν έχει αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στο Μενίδι με τα όπλα και τα ναρκωτικά. «Εφαρμόστηκαν μερικά μέτρα, όπως αναφέρει ο κ. Τόσκας και ο κ. Τσουβάλας. Βρήκαν τον δολοφόνο του Μάριου; Πόσα όπλα πιάσαμε; Πόσους εμπόρους ναρκωτικών βρήκαμε; Απολύτως κανέναν. Που είναι τα αποτελέσματα;»,ανέφερε ο ίδιος.

Να σημειωθεί πως η οικογένεια του Μάριου θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης κατά του Ελληνικού Δημοσίου. «Διεκδικεί ως αποζημίωση το ποσό των 2 εκατομμύρια ευρώ.

«Θεωρούμε ότι η Πολιτεία με τα όργανα της ευθύνεται για το γεγονός ότι με τις παραλείψεις της δημιούργησε συνθήκες ανομίας στην περιοχή, που οδήγησαν στην απώλεια της ζωής του Μάριου», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριο

Πηγή: Κεντρικό Δελτίο Star

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχολείο Μενίδι Μάριος 11χρονος Πατέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ