Τουλάχιστον δέκα διαγραμμένοι της ΝΔ στο κόμμα Καμμένου - iefimerida.gr

Τουλάχιστον δέκα διαγραμμένοι της ΝΔ στο κόμμα Καμμένου

Τουλάχιστον δέκα διαγραμμένοι βουλευτές της ΝΔ στο κόμμα Καμμένου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα, εκτός απροόπτου, ανακοινώνονται και επίσημα από τον Πάνο Καμμένο οι διαγραμμένοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που θα συμμετέχουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο εγχείρημα θα μετέχουν εκτός από τον ο κ. Παναγιώτη Μελά και την Ελενα Κουντουρά που έχουν ήδη ανακοινώσει την προσχώρηση τους, και οι κ.κ. Χρήστος Ζωης, Κώστας Μαρκόπουλος, Δημήτρης Σταμάτης, Σπύρος Γαληνός, Γιώργος Βαγιωνάς, Μιχάλης Γιαννάκης και Μαρία Κόλλια Τσαρούχα.

Αν οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν, αυτό σημαίνει ότι ο κ. Καμμένος θα μπορεί να συγκροτήσει αυτόνομη Κοινοβουλευτική Ομάδας τουλάχιστον μέχρι την διάλυση της Βουλής. Στην περίπτωση αυτή, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα μπορούν να έχουν μεγαλύτερη τηλεοπτική εκπροσώπηση στην προεκλογική εκστρατεία ενώ ενδεχομένως να δικαιούνται και μέρος της κρατικής επιχορήγησης.

Πέραν των συγκεκριμένων βουλευτών, δεν αποκλείεται να συμμετάσχουν στο εγχείρημα και η Μίκα Ιατρίδη όπως και ο Κώστας Παπασιώζος ενώ ερωτηματικό αποτελούν οι Γιώργος Βλάχος, Κώστας Γκιουλέκας, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γ. Καρασμάνης και Μαργαρίτης Τζίμας οι οποίοι μέχρι χθες βράδυ δεν ξεκαθάριζαν τι ακριβώς θα πράξουν. Το πιθανότερο είναι πάντως να επιλέξουν να μην συνταχθούν με τον κ. Καμμένο.

Ένα ακόμα ερωτηματικό έχει να κάνει με την πιθανότητα έκπληξης που μπορεί να προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν συζητήσεις με στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που όμως το τελευταίο διάστημα κινήθηκα στον αντιμνημονιακό χώρο, αλλά μέχρι χθες δεν υπήρχε κατάληξη στις συζητήσεις αυτές.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ