Ηρθε η WIND VISION -Ο νέος τρόπος να βλέπεις τηλεόραση - iefimerida.gr

Ηρθε η WIND VISION -Ο νέος τρόπος να βλέπεις τηλεόραση

Για να βλέπει το κάθε μέλος της οικογένειας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η WIND παρουσιάζει έναν νέο τρόπο για να βλέπεις τηλεόραση. Όποιο πρόγραμμα θέλεις, όπου θέλεις, ό,τι ώρα επιθυμείς, από την αρχή του, ακόμα και αν αυτό έχει ξεκινήσει.

Η αγορά αλλάζει και παράλληλα οι συνήθειές μας. Με δίκτυα νέας γενιάς, ταχύτατα και αξιόπιστα, με το σήμα να φτάνει σε κάθε νοικοκυριό μέσω internet και όχι μέσω δορυφόρου, η WIND VISION είναι πλέον γεγονός.

Η WIND κάνει δυναμική είσοδο στον χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης και παρουσιάζει ένα πακέτο με ανεξάντλητα προγράμματα, για όλες τις ηλικίες και τα γούστα.

Eχει δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου σε ανάλυση 4K και τεχνολογία HDR

Το NETFLIX στη WIND VISION

To Πακέτο περιλαμβάνει 6 συνδρομητικά κανάλια, όλα τα ελεύθερα ελληνικά, συνεργασία με το NETFLIX, την παγκόσμια βιομηχανία ψυχαγωγίας, ανεξάντλητο κατάλογο με μεταγλωττισμένες ταινίες, προγράμματα για παιδιά, ντοκιμαντέρ.

Tο Netflix προσφέρει δημοφιλές περιεχόμενο σε μαγική εικόνα 4K ULTRA HD. Με ελληνικούς υπότιτλους και μενού, ο νέος τρόπος να απολαμβάνουν οι πελάτες της WIND Netflix είναι στην WIND VISION

Εύκολα χωρίς δορυφορικό πιάτο

Ένας μικρός, κομψός, εύχρηστος αποκωδικοποιητής με μόνο ένα καλώδιο, αρκεί για εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Πρόκειται για μία Adroid Tv, η πρώτη στην Ελλάδα και η 10η σε ολόκληρη την Ευρώπη, που σημαίνει ότι μπορείς να ακολουθήσεις τις ανέσεις ενός Smartphone, φωνητική αναζήτηση προγράμματος, σερφάρισμα και απευθείας μεταφορά του περιεχομένου του κινητού, στην τηλεόραση.

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wind Νάσος Ζαρκαλής

Το κάθε μέλος της οικογένειας βλέπει, ταυτόχρονα, άλλο κανάλι

Μία καινοτόμος ανοιχτή πλατφόρμα, «παντρεύει» το internet, τη συνδρομητική και την κλασική τηλεόραση. Εύχρηστο περιβάλλον πλοήγησης, χωρίς περιορισμό χρόνου, τόπου ή οθόνης, επιτρέπει στα μέλη της ίδιας οικογένειας να βλέπουν, την ίδια στιγμή, άλλα προγράμματα, σε άλλες οθόνες, τηλεόραση, κινητό, τάμπλετ.

«Ως μία ιστορική στιγμή για την εταιρία» χαρακτήρισε τη WIND VISION ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wind Νάσος Ζαρκαλής. Παρουσιάζοντας τη νέα συνδρομητική τηλεόραση, μίλησε για επιστέγασμα 10ετούς προσπάθειας, που έρχεται μετά την είσοδο της εταιρίας στην κινητή και τη σταθερή τηλεφωνία. «Στηριχτήκαμε στην επιμονή και την ακεραιότητα των ανθρώπων μας» συμπλήρωσε ο κ. Ζαρκαλής, για να τονίσει ότι δεν πρόκειται για μία πολυεθνική εταιρία, αλλά σε μία εταιρία που βασίζεται σε ελληνες επιστήμονες, ελληνικά χέρια και μυαλά.

«Βήμα εισόδου στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης μετά από μια διετία επιταχυνόμενης ανάπτυξης»

«Η διετία 2016-2017 χαρακτηρίζεται από υψηλή αύξηση εσόδων, της τάξης του 7,3% και εντυπωσιακή αύξηση του EBITDA που άγγιξε το 21,3%» τόνισε ο κ. Ζαρκαλής «Το ίδιο διάστημα υλοποιήσαμε επενδύσεις ύψους 188 € εκατ. με αποτέλεσμα τη μεγάλη επέκταση των υποδομών μας, τόσο σε κινητή όσο και σε σταθερή τηλεφωνία, με τη δημιουργία του δικού μας δικτύου νέας γενιάς σταθερής προκειμένου να προσφέρουμε Internet υπέρ – υψηλών ταχυτήτων μέσω οπτικής ίνας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Αν το 2017 ήταν το έτος Fiber για τη WIND, το 2018 είναι η χρονιά της τηλεόρασης και του περιεχομένου».

Η νέα συνδρομητική υπηρεσία WIND VISION αξιοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις στην μετάδοση τηλεοπτικού περιεχομένου σε συνδυασμό με premium περιεχόμενο.

Περιέχει αγαπημένες μουσικές εφαρμογές όπως το Spotify, το Tunein, το Google Play  Music, τον κόσμο του YouTube, τo Google play Games!

Η WIND VISION υποστηρίζει την θέαση on demand μέσα από νέες λειτουργίες όπως:

Catch up: ο συνδρομητής μπορεί να παρακολουθήσει τα αγαπημένα του πρόγραμματα μέχρι και 7 ημέρες από την αρχική τους προβολή

Επανεκκίνηση ζωντανού προγράμματος. Αν χάσει ο θεατής την αρχή του προγράμματός μπορεί να πατήσει επανεκκίνηση και να το δει από την αρχή

Mετατρέπει το smartphone σε τηλεχειριστήριο

Eχει δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικών συσκευών είτε μέσω USB θύρας είτε με Bluetooth, όπως gamepad για παιχνίδια, ασύρματα ηχεία ή ασύρματα ακουστικά διαθέτει αναβαθμισμένο οδηγό προγράμματος με 3 διαφορετικούς τρόπους περιήγησης στα προγράμματα των καναλιών

Τα πακέτα είναι διαθέσιμα από 26 Απριλίου σε δύο τιμές:

  • Το Family pack στα 9,90 ευρώ το μήνα και
  • Το Full pack στα 24,90 ευρώ το μήνα.

Επιπλέον, όλοι οι νέοι συνδρομητές WIND VISION θα μπορούν να απολαύσουν 3 μήνες δωρεάν συνδρομή Netflix εάν διαθέτουν σύνδεση WIND ADSL ή 6 μήνες δωρεάν συνδρομή Netflix για συνδέσεις WIND Fiber (50, 100 & 200 Mbps). Η προσφορά αυτή αφορά σε νέους αλλά και υφιστάμενους συνδρομητές Netflix. Η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης WIND VISION είναι διαθέσιμη από σήμερα στο www.wind.gr, σε όλα τα καταστήματα WIND πανελλαδικά, στα καταστήματα Public, Κωτσόβολος και στο 13800.

Κάτι εντελώς καινούργιο

Η παρουσίαση της WIND VISION έγινε στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, όχι τυχαία, έναν χώρο συνδεδεμένο με την καινοτομία, μιας και για πρώτη φορά έρχεται στη χώρα μας κάτι εντελώς καινούργιο.

Για να λειτουργήσει το WIND VISION χρειάζεται να είμαστε πελάτες WIND σε σταθερή τηλεφωνία και Internet.

Σε ερώτηση εάν υπάρχουν adult κανάλια, η απάντηση είναι «ναι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ