Αυτή η εύσωμη blogger φορά ό,τι και η Μέγκαν Μαρκλ και δείχνει υπέροχη! [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή η εύσωμη blogger φορά ό,τι και η Μέγκαν Μαρκλ και δείχνει υπέροχη! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη χαρακτηριστεί από επαγγελματίες ως style icon και όλοι την έχουν λατρέψει για την αβίαστα κομψή εμφάνισή και αισθητική της.

Ήταν φυσικά θέμα χρόνου μέχρι η μέλλουσα βασιλική νύφη να γίνει αντικείμενο πολλών άλλων που προσπαθούν να αντιγράψουν το στυλ της. Αυτό έκανε και η Κέιτι Στουρίνο, προσθέτοντας την ηθοποιό στη λίστα των διασημοτήτων που εμφανίζονται στην καμπάνιά της, #SupersizeTheLook.

A post shared by Katie Sturino (@the12ishstyle) on Feb 18, 2018 at 4:27pm PST

Η μπλόγκερ και ιδρυτής του The 12ish Style ξεκίνησε να αναδημιουργεί εμφανίσεις διασημοτήτων προσαρμοσμένες στο δικό της σωματότυπο και πρόσφατα συνεργάστηκε με τον φίλο της Ράιαν Τζιαντούλ, που έχει το δημοφιλές μπλογκ Extra Extra Style για να αναδημιουργήσουν φωτογραφίες του βασιλικού ζευγαριού.

«Ξεκίνησα τη σειρά μου #SupersizeTheLook πριν από δύο χρόνια για να δείξω στις γυναίκες ότι όλες μπορούν να έχουν το στυλ των διασημοτήτων και μάλιστα σε οποιοδήποτε μέγεθος» δήλωσε η Στουρίνο στην Independent.

A post shared by Katie Sturino (@the12ishstyle) on Apr 19, 2018 at 6:57pm PDT

«Η Μέγκαν Μαρκλ είναι μια λογική επιλογή αυτή τη στιγμή, γιατί ο κόσμος παρακολουθεί κάθε της εμφάνιση. Έχει ένα καθαρό και εύκολο στυλ, κάτι που μπορεί να μεταφερθεί στις γυναίκες όλων των μεγεθών». Σύμφωνα με την ίδια, οι εμφανίσεις της Μέγκαν είναι όλες low-key. «Έχει μια ευκολία με το στυλ της και κάθε ρούχο της δείχνει κλασικό αλλά συνάμα χαλαρό». Εκτός όμως από αυτό, η Στουρίνο προσθέτει πως κάθε ρούχο της είναι αρκετά απλό και επομένως εύκολο να αναδημιουργηθεί, όπως και παράδειγμα η μπεζ φούστα με τη μαύρη ζιβάγκο μπλούζα.

A post shared by Katie Sturino (@the12ishstyle) on Apr 15, 2018 at 5:08pm PDT

Κι ενώ τα ρούχα της Μαρκλ θα μπορούσαν να είναι από κορυφαίους σχεδιαστές με τιμές απαγορευτικές, η Στουρίνο αναδημιουργεί το λουκ με οικονομικά προσιτές εναλλακτικές λύσεις.

A post shared by Katie Sturino (@the12ishstyle) on Mar 1, 2018 at 6:00pm PST

Πάντως, φαίνεται πως η Στουρίνο έχει θετικό αντίκτυπο στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με τους οπαδούς να επαινούν την μπλόγκερ που προσπαθεί να δείξει ότι ακόμη κι όταν δεν έχεις το σώμα της Μέγκαν Μαρκλ, μπορείς να ντυθείς όπως αυτή και μάλιστα σε οικονομικές τιμές.

A post shared by Katie Sturino (@the12ishstyle) on Feb 20, 2018 at 6:22pm PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπλόγκερ Κέιτι Στουρίνο Μέγκαν Μαρκλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ