Στο υπουργικό της Τετάρτης επικυρώνεται η νέα δανειακή σύμβαση - iefimerida.gr

Στο υπουργικό της Τετάρτης επικυρώνεται η νέα δανειακή σύμβαση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που ορίστηκε για τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης θα επικυρωθεί και τυπικά η έγκριση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της δανειακής σύμβασης μεταξύ Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) και Ελληνικής Δημοκρατίας.

Το Υπουργικό Συμβούλιο, σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη καλείται να λάβει αποφάσεις με δύο ακόμη Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Η πρώτη που θα εισηγηθεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Παγκαλος, αφορά στα μέτρα για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών από τα επεισόδια της 12ης Φεβρουαρίου 2012 στο Κέντρο των Αθηνών.

Η δεύτερη, με εισηγητές τους κ.κ. Αβραμόπουλο και Χρυσοχοϊδη, αφορά στην μεταφορά του χρόνου διενέργειας των ετήσιων τακτικών κρίσεων έτους 2012 στις Ένοπλες Δυνάμεις, στην Ελληνική Αστυνομία και στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή.

Ακόμη προβλέπεται να κυρωθεί η Συνθήκη για τη σταθερότητα, το συντονισμό και τη διακυβέρνηση στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση, ενώ θα συζητηθεί και το νομοσχέδιο για τις Προσωπικές Εμπορικές Εταιρείες με εισηγητή τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μ. Παπαϊωάννου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ