Survivor 2: Ο Ακης Δείξιμος αποκάλυψε τι θα δούμε στο πάρτι ένωσης - iefimerida.gr

Survivor 2: Ο Ακης Δείξιμος αποκάλυψε τι θα δούμε στο πάρτι ένωσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το περίφημο πάρτι ένωσης στο Survivor 2, το οποίο θα δούμε στις οθόνες μας αυτές τις ημέρες.

Στον Άγιο Δομίνικο ήδη βρίσκονται ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Άκης Δείξιμος, ο οποίος όπως πέρυσι έτσι και φέτος θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης του Survivor 2.

«Βρίσκομαι ήδη στον Άγιο Δομίνικο. Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το πάρτι της Ένωσης των Μαχητών με τους Διάσημους. Κάνουμε πρόβες, εγώ δηλαδή κάνω και θα υπάρχουν πολλά ελληνικά τραγούδια που θα πούμε! Ο Μάριος και ο Γιώργος θα τραγουδήσουν… Με τον Μάριο έχουμε ήδη συνεννοηθεί τι θα πει. Και ο Γιώργος Λιανός θα τραγουδήσει», είπε αποκαλύπτοντας κάποιες λεπτομέρειες για το φετινό πάρτι ένωσης στο Survivor 2, το οποίο, όπως όλα δείχνουν θα κινηθεί στο ίδιο πλαίσιο με το περσινό.

Πέρυσι, οι παίκτες είχαν κάνει μπάνιο, είχαν χτενιστεί, ξυριστεί, είχαν φορέσει όμορφα ρούχα και αφού έφαγαν, διασκέδασαν με τα τραγούδια του Ακη Δείξιμου. Μάλιστα, είχε γίνει και διαγωνισμός τραγουδιού μεταξύ των παικτών τον οποίο κέρδισαν ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Μάριος Πρίαμος και αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που βρίσκονται και φέτος στον Άγιο Δομίνικο.

Αποσπάσματα από το περσινό πάρτι ένωσης:


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor 2 πάρτι ένωσης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ