Η αλκοολική Ντρου Μπάριμορ -Οι φίλοι της ανησυχούν ότι θα καταρρεύσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Η αλκοολική Ντρου Μπάριμορ -Οι φίλοι της ανησυχούν ότι θα καταρρεύσει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέντευξη στον Άντι Κοέν έδωσε η ηθοποιός Ντρου Μπάριμορ κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Watch What Happens Live» στις 28 Μαρτίου και φαίνεται πως περνούσε καλά.

Αλλά οι φίλοι της δεν είναι ενθουσιασμένοι με την εμφάνισή της. «Ανησυχούν πολύ για την Ντρου» λέει μια πηγή στο περιοδικό «Life & Style», σχετικά με την κατανάλωση αλκοόλ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. «Φοβούνται πως είναι θέμα χρόνου προτού καταρρεύσει».

Η αλκοολική Ντρου Μπάριμορ -Οι φίλοι της ανησυχούν ότι θα καταρρεύσει [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η 43χρονη Ντρου Μπάριμορ έχει μιλήσει ανοιχτά για την μάχη της με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ στην παιδική της ηλικία. Η ηθοποιός έχει παραδεχτεί την εξάρτησή της από το αλκοόλ όταν ήταν μόλις 13 ετών ενώ μπήκε και σε κλινική αποτοξίνωσης δύο φορά, από την ηλικία των 14 ετών. Από τότε, η ηθοποιός κατάφερε να σταθεί στα πόδια της αλλά οι φίλοι της νομίζουν ότι «παίζει με τη φωτιά» σύμφωνα με την πηγή.

Η αλκοολική Ντρου Μπάριμορ -Οι φίλοι της ανησυχούν ότι θα καταρρεύσει [βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Το θέμα είναι πως η Ντρού είναι αλκοολική και πίνει πάλι» συνεχίζει η πηγή. «Δεν το κρύβει». Η Ντρολύ, η οποία έχει δύο κόρες, την 5χρονη Ολίβια και την 4χρονη Φράνκι, πρέπει να «σταματήσει αμέσως» λέει η πηγή, «προτού πιάσει και πάλι πάτο».

Η Ντρου έχει πει στο παρελθόν ότι η γέννηση των παιδιών της είναι αυτό που την βοήθησε να ξεπεράσει τον εθισμό. «Δε θα έκανα ποτέ παιδιά αν δεν ήμουν τελείως καθαρή και πρόθυμη να τα βάλω πάνω από όλα» είχε δηλώσει στην Guardian το 2015. «Μέχρι τότε, τα πάντα για μένα ήταν οι ταινίες. Τώρα είναι τα παιδιά, οι φίλοι, ο γάμος, η δουλειά και η υγεία» ανέφερε τότε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ