Πορεία στην Βουλή της ΓΕΝΟΠ κατά της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων [βίντεο] - iefimerida.gr

Πορεία στην Βουλή της ΓΕΝΟΠ κατά της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστοί οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ξεκίνησε η πορεία των μελών της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ προς την Βουλή όπου θα διαμαρτυρηθούν για το νομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της επιχείρησης.

Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην ΔΕΗ ξεκίνησαν με συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της επιχείρησης στην οδό Χαλκοκονδύλη.

Η Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξεπουλά χωρίς αιδώ τις Λιγνιτικές μονάδες και τα Ορυχεία σε Μεγαλόπολη και Φλώρινα και καταδικάζει σε μαρασμό την πιο παραγωγική Επιχείρηση της πατρίδας. Την ύστατη αυτή ώρα τους καλούμε να πάρουν πίσω το επίμαχο νομοσχέδιο και να φανούν έστω και μία φορά συνεπείς στις προεκλογικές υποσχέσεις που έδιναν ως ένθερμοι υποστηρικτές για την αναγκαιότητα της ΔΕΗ να έχει δημόσιο χαρακτήρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΗ λιγνιτικές μονάδες ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ