Η στιγμή που ο... ντροπαλός πρίγκιπας Τζορτζ δίνει μια φάπα στο κεφάλι στην αδελφή του Σάρλοτ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή που ο... ντροπαλός πρίγκιπας Τζορτζ δίνει μια φάπα στο κεφάλι στην αδελφή του Σάρλοτ [βίντεο]

Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η αδερφή του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρίγκιπας Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ έκαναν μια αξιολάτρευτη εμφάνιση στο μαιευτήριο προχθές, όταν πήγαν για να γνωρίσουν από κοντά τον νέο τους αδερφό.

Και μπορεί, μέχρι σήμερα, όλοι να αναφέρονταν στον απίθανο χαιρετισμό της μικρής πριγκίπισσας Σάρλοτ, που αντιμετώπισε σαν ενήλικας τις κάμερες, αλλά προφανώς κανείς δεν είχε παρατηρήσει την κίνηση του πρίγκιπα Τζορτζ με το που πέρασε το κατώφλι του μαιευτηρίου.

Η στιγμή που ο... ντροπαλός πρίγκιπας Τζορτζ δίνει μια φάπα στο κεφάλι στην αδελφή του Σάρλοτ [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Γιατί μπορεί ο πρίγκιπας Τζορτζ μπροστά στις κάμερες να φάνηκε κάπως ντροπαλός, έως και σοβαρός, αλλά με το που μπήκε μέσα στο μαιευτήριο άλλαξε πρόσωπο και έβγαλε προς τα έξω τον πιο σκανταλιάρικο εαυτό του.

Με το που μπήκαν λοιπόν μέσα στο μαιευτήριο, ο πρίγκιπας Τζορτζ πλησίασε την αδελφή του πριγκίπισσα Σάρλοτ από πίσω και... διακριτικά, στα κλεφτά, λίγο... ύπουλα, έδωσε μια μικρή φάπα στο κεφάλι στην πριγκίπισσα Σάρλοτ. Οπως πολλά άλλα παιδιά έχουν κάνει με τα αδέλφια τους όταν αισθάνονται ότι δεν τα βλέπει κανείς.

that is definitely Prince George FLICKING the back of Princess Charlotte’s head as they enter the Lindo Wing #ROYALBABY @KayBurley @BuzzFeedUK pic.twitter.com/OyBIlqyAJC

Η σκανταλιά του πρίγκιπα Τζορτζ αποκαλύφθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα του χρήστη του Twitter Γκάμπριελ Κάτλοου.

Η κίνησή του αυτή είναι εξαιρετικά σύντομη και πρέπει κάποιος να παρατηρήσει προσεκτικά το βίντεο για να τη δει.

Αμέσως μετά, κι άλλοι παρατηρητές, συμπεριλαμβανομένων των βασιλικών σχολιαστών, Όμιντ Σκόμπι και Βικτόρια Άρμπιτερ, επίσης παρατήρησαν τη χειρονομία του.

Favourite thing today was this blink-and-you’ll miss it moment inside the hospital where George appears to flick Charlotte’s head! Typical older brother pic.twitter.com/LA0qdBaYah

«Το αγαπημένο πράγμα σήμερα ήταν όταν ο Τζορτζ φαίνεται να χτύπησε ελαφρά το κεφάλι της Σάρλοτ. Χαρακτηριστικός μεγάλος αδερφός» έγραψε ο Όμιντ Σκόμπι. «Χαχαχαχα, αδερφική αγάπη» σχιλίασε η Βικτόρια Άρμπιτερ.

Yes. It is exactly that, I confirm the technique as the eldest of three. Keep it real, George. pic.twitter.com/SsNclLFW1L

Η στιγμή που ο... ντροπαλός πρίγκιπας Τζορτζ δίνει μια φάπα στο κεφάλι στην αδελφή του Σάρλοτ [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Αμέσως μετά ακολούθησαν τα σχόλια δεκάδων χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. «Ναι αυτό ακριβώς είναι. Επιβεβαιώνω την τεχνική ως ο μεγαλύτερος αδερφός από τρία παιδιά. Συνέχισε έτσι, Τζορτζ» έγραψε κάποιος. «Αναρωτιέμαι τι μπορεί να έκανε η Σάρλοτ για απάντηση» πρόσθεσε κάποιος άλλος.

Την ίδια ώρα, κάποιοι σκέφτηκαν πως ίσως ο Τζορτζ να προσπαθούσε να βάλει το χέρι του γύρω από τη Σάρλοτ. «Σε περίπτωση που κάποιος το έχασε, ο Τζορτζ προσπαθεί να βάλει το χέρι του γύρω από τη Σάρλοτ», έγραψε ένας. «Εμένα μου μοιάζει με αγκαλιά», ανέφερε ένας άλλος.

In case anyone missed it, George putting his arm around Charlotte #tooadorable #royalbaby pic.twitter.com/ULMnMw72OT

Όπως και έχει πάντως, και οι δύο είναι αξιολάτρευτοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ