Γαλλία: Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας ο μεγιστάνας Βενσάν Μπολορέ - iefimerida.gr

Γαλλία: Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας ο μεγιστάνας Βενσάν Μπολορέ

Φωτογραφία: Wikipedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δικηγόρος του Βενσάν Μπολορέ γνωστοποίησε ότι ο Γάλλος δισεκατομμυριούχους ανακρίθηκε από τις γαλλικές αρχές, καθώς υπάρχουν υποψίες για διαφθορά και χρηματισμό ξένων δημόσιων αξιωματούχων και συνέργεια σε διαφθορά.

Ο συνήγορός του επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί έρευνας σε βάρος του δισεκατομμυριούχου σε ένα μήνυμα που έστειλε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters. Βάσει του γαλλικού νόμου, σε βάρος ενός υπόπτου δεν απαγγέλλονται επίσημα κατηγορίες για κάποιο έγκλημα εκτός εάν ληφθεί από τις αρχές η απόφαση να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ο δικηγόρος του διέψευσε τη διάπραξη οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης από τον Μπολορέ.

Η έρευνα σχετίζεται με τις καταγγελίες ότι ο όμιλος Μπολορέ ενεπλάκη στις προεκλογικές εκστρατείες υποψηφίων για τον προεδρικό θώκο στην Αφρική ως αντάλλαγμα για επικερδή συμβόλαια για την εκμετάλλευση λιμένων. Ο όμιλος αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία σε βάρος του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΕΝΣΑΝ ΜΠΟΛΟΡΕ διαφθορά Γαλλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ