Η Μελάνια δεν θέλει με τίποτα να δώσει το χέρι στον Τραμπ -Ο πρόεδρος πασχίζει, εκείνη αντιστέκεται [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μελάνια δεν θέλει με τίποτα να δώσει το χέρι στον Τραμπ -Ο πρόεδρος πασχίζει, εκείνη αντιστέκεται [βίντεο]

Από τις λίγες στιγμές που η Μελάνια επιτρέπει στον Τραμπ να πιάσει το χέρι της (Φωτογραφία: AP/ Carolyn Kaster)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ περπάτησε χεράκι-χεράκι με τον Εμανουέλ Μακρόν. Η Μελάνια Τραμπ απόλαυσε το χειροφίλημα του Γάλλου. Αλλά ο Αμερικανός πρόεδρος εξακολουθεί να τρώει... πόρτα όταν προσπαθεί να πιάσει το χέρι της γυναίκας του.

Οι κάμερες κατέγραψαν μία ακόμη αμήχανη στιγμή ανάμεσα στον Τραμπ και τη σύζυγό του, στον Λευκό Οίκο, κατά την επίσκεψη του ζεύγους Μακρόν. Οι τέσσερις τους στάθηκαν μπροστά στους φωτογράφους και ο Αμερικανός πρόεδρος αποφάσισε να κάνει την... κίνηση. Επιχείρησε να πιάσει το χέρι της Πρώτης Κυρίας. Αλλά εκείνη δεν είχε καμιά διάθεση να του το δώσει.

Μάλιστα αυτό κράτησε για αρκετά δευτερόλεπτα. Στην αρχή, ακούμπησε το χέρι της Μελάνια Τραμπ με το μικρό του δάχτυλο, θέλοντας προφανώς να της στείλει το... μήνυμα για να του δώσει το χέρι της. Εκείνη, ψυχρή και αγέρωχη δίπλα του δεν αντέδρασε. Οταν ο Τραμπ επέμεινε, επιχειρώντας να πιάσει την παλάμη της, η Πρώτη Κυρία τραβούσε- διακριτικά πάντα- το χέρι προς το σώμα της. Τελικά όμως- ίσως επειδή θυμήθηκε ότι υπήρχαν κάμερες και φωτογράφοι απέναντί τους- σταμάτησε να αντιστέκεται και του επέτρεψε να την κρατήσει.

First Lady Melania Trump had another awkward hand-holding moment with husband Donald Trump as they welcomed French President Emmanuel Macron and his wife, Brigitte. pic.twitter.com/RyWEhi8uYE

Αυτό κράτησε βέβαια για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Γιατί μόλις σταμάτησαν να ποζάρουν, αμέσως εκείνη τον άφησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελάνια Τραμπ Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ