Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ όπως δεν τον έχετε ξαναδεί: Φτυαρίζει κοπριά [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ όπως δεν τον έχετε ξαναδεί: Φτυαρίζει κοπριά [εικόνα]

Γερούν Ντάισελμπλουμ (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εικόνα που δεν έχουμε συνηθίσει για τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, παρουσίασε στο Twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος της La Stampa, Μάρκο Μπρεσολίν.

Ο πρώην επικεφαλής του Eurogroup φορά τζιν, γάντια και με ένα φτυάρι μαζεύει κοπριά σε ένα καρότσι.

Το σχόλιο του δημοσιογράφου είναι άκρως ειρωνικό: «Θυμάστε τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, τον Ολλανδό πρώην υπουργό Οικονομικών και πρώην επικεφαλής του Eurogroup, ο οποίος έλεγε ότι «οι πολίτες των χωρών της Νότιας Ευρώπης ξοδεύουν τα λεφτά τους σε αλκοόλ και γυναίκες;».

Στα σχόλια ένας χρήστης αναρωτιέται που είναι τα γουρούνια, ενώ μία άλλη σημειώνει χιουμοριστικά: «δεν είναι πολύ σέξι ενώ φτυαρίζει» με emoji που κλαίει από τα γέλια.

Ti ricordi Jeroen Dijsselbloem, l'ex ministro delle Finanze olandese, ex presidente dell'Eurogruppo, quello che "nei Paesi del Sud Europa spendono tutto in alcol e donne?" pic.twitter.com/wjhCrq2F7Y

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ