Το Twitter ξεκαρδίζεται με τη νέα σειρά παπουτσιών του Κάνιε Γουέστ: «Μοιάζουν με σφουγγαράκια κουζίνας» [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Twitter ξεκαρδίζεται με τη νέα σειρά παπουτσιών του Κάνιε Γουέστ: «Μοιάζουν με σφουγγαράκια κουζίνας» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε φορά που βγαίνει μια νέα ανακοίνωση από τη σειρά παπουτσιών Yeezy του Κάνιε Γουέστ, το twitter παίρνει φωτιά και οι θαυμαστές του σπεύδουν να αποκτήσουν ένα από τα καινούρια ζευγάρια.

Το Twitter ξεκαρδίζεται με τη νέα σειρά παπουτσιών του Κάνιε Γουέστ: «Μοιάζουν με σφουγγαράκια κουζίνας» [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Είναι πολύ αυτοί που αγαπούν τα παπούτσια του, αλλά φαίνεται πως η νέα του κολεξιόν ίσως να είναι λίγο δύσκολο να πουληθεί.

Το Twitter ξεκαρδίζεται με τη νέα σειρά παπουτσιών του Κάνιε Γουέστ: «Μοιάζουν με σφουγγαράκια κουζίνας» [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Τις τελευταίες ημέρες, ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες στο Twitter από την νέα του κολεξιόν, καθώς και μια σειρά από εικόνες από την τελευταία σειρά με ρούχα ένδυσης: τα Yeesy Slides.

Το κοινό στα social media κατέληξε πάντως για το ποιο είναι το πιο άσχημο ζευγάρι παπούτσια από τη νέα κολεξιόν: ένα ζευγάρι πλαστικές παντόφλες με πέλματα ζιγκ-ζαγκ.

Gummy shark 10s pic.twitter.com/XY7WpFmBkE

Και παρά τις προηγούμενες συλλογές παπουτσιών Yeezy που πραγματικά αποθεώθηκαν από τους καταναλωτές, δεν φαίνεται πως αυτή τη φορά, ο κόσμος έχει πειστεί να αγοράσει τα νέα του προϊόντα.

Στην πραγματικότητα, οι χρήστες του Twitter τα συνέκριναν με τα πάντα, από τα crocs μέχρι και τα σφουγγαράκια κουζίνας!

Yeezy slides pic.twitter.com/igUVf6embt

«Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να κάνεις κάτι χειρότερο από τα Crocs, αλλά νομίζω ότι τα κατάφερε» έγραψε κάποιος κι ένας άλλος πρόσθεσε: «Αυτά μοιάζουν με κανονικά ρούχα φυλακής και είμαι έκπληκτος που κάποιοι θα σπεύσουν να τα αγοράσουν».

Grocery story drip Erewhon drip laundry day drip airport drip pic.twitter.com/IWkJ4kdZOB

Άλλοι συνέκριναν το μπλε παπούτσι με τουβλάκια lego και doorstops, ενώ κάποιοι επέκριναν τον σχεδιαστή πως θα μπορούσαν να αγοράσουν ακριβώς τα ίδια από ένα κατάστημα με οικονομικά προϊόντα Walmart.

wtf☠️ pic.twitter.com/UailY6uZmO

track pant boots pic.twitter.com/oXl71gn3L9


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάνιε Γουέστ Yeezy σειρά παπουτσιών Crocs
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ