MasterChef: Ο Τσίκιλης απαντά για το «σχέδιο εξόντωσης» της Μάγκυ [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef: Ο Τσίκιλης απαντά για το «σχέδιο εξόντωσης» της Μάγκυ [βίντεο]

Δημήτρης Τσίκιλης (Φωτογραφία: Facebook @MasterChef GR)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την θέση του απέναντι στη Μάγκυ Ταμπακάκη ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Τσίκιλης.

Ο παίκτης, που αποχώρησε τη Δευτέρα από το MasterChef, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την επιστροφή της Μάγκυ στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Δεν έχω κάτι προσωπικό με τη Μάγκυ. Ήταν η διαδικασία. Δεν ήταν θέμα φόβου. Δεν είχε να φοβηθεί κάποιος κάτι από κάποιον. Μπαίνεις, μαγειρεύεις και ό,τι συμβεί. Στον Τιμολέων απάντησα σε προσωπικό επίπεδο ότι ακόμα και αν ήταν η ίδια μου η μάνα, εγώ προσωπικά θα είχα πάλι την ίδια αντίδραση. Δεν έχει σημασία αν ήταν ο Χαράλαμπος ή η Μάγκυ», ανέφερε.

Σχετικά με το βράδυ που άλλαξαν οι ψήφοι και δημιουργήθηκε ντόρος, ο Δημήτρης Τσίκιλης είπε: «Δεν μας εξήγησαν καλά οι κριτές στο συμβούλιο το τι συνέβη. Δεν μας έδωσαν μια ξεκάθαρη απάντηση να έχουμε να πιαστούμε από κάπου να πούμε ότι φταίω εγώ, η φταίει η Μάγκυ, ή φταίει ο Βασίλης. Hταν λίγο στον αέρα και κάτσαμε κάτω και προσπαθούσαμε να βρούμε την άκρη. Δεν βρισκόταν άκρη. Ήταν ο αρχηγός ο Βασίλης, είπε θα αλλάξουμε την ψηφοφορία και γενικότερα θα το κάνουμε πιο δίκαιο, πιο συγκεκριμένο και εγώ θα ψηφίσω έτσι».

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ