Για «ανάρμοστη σεξουαλική σχέση» με τη θετή εγγονή του κατηγορείται ο Μόργκαν Φρίμαν - iefimerida.gr

Για «ανάρμοστη σεξουαλική σχέση» με τη θετή εγγονή του κατηγορείται ο Μόργκαν Φρίμαν

Ο Μόργκαν Φρίμαν και η θετή εγγονή του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «ανάρμοστη» σεξουαλική σχέση με την θετή εγγονή του Ι’Ντίνα Χάινς, κατηγορεί τον διάσημο ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν, ο άνδρας που θεωρείται πως είναι ο δολοφόνος της.

Ο 80χρονος ηθοποιός και η 33χρονη Χάινς, είχαν στο παρελθόν και οι δύο αρνηθεί τις φήμες για σχέση.

A post shared by Diario Libre (@diariolibre) on Aug 17, 2015 at 5:25am PDT

Την Παρασκευή στο δικαστήριο, ο δικηγόρος του Λαμάρ Ντέιβενπορτ, Μπεθ Ούνγκερ, ισχυρίστηκε πως η Χάινς είχε εκμυστηρευτεί στον Λαμάς και σε άλλους πως ο «παππούς της είχε μια σεξουαλική σχέση μαζί της» αναφέρουν οι New York Daily News και η New York Post.

Για «ανάρμοστη σεξουαλική σχέση» με τη θετή εγγονή του κατηγορείται ο Μόργκαν Φρίμαν  | iefimerida.gr 0

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως στις 3 Ιουλίου 2015μ περίπου 6 εβδομάδες προτού βρεθεί δολοφονημένη έξω από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, η Χάινς έστειλε μήνυμα στον Ντέιβενπορτ για να του πει ότι είχε προβλήματα με έναν «μεγαλύτερο άνδρα».

«Δεν τον κάλεσα για συμβουλές» έγραψε η Χάινς. «Με κάλεσε αυτός για να με ρωτήσει. Τον έκαν πέρα για μένα και όχι για σένα, γιατί οι άνδρες με συναιοσθήματα ηλικιωμένων ανδρών δεν έχουν θέση στη ζωή μου».

A post shared by Ponkin (@sweetasponkinpi) on Aug 17, 2015 at 10:14am PDT

Στο μήνυμά του ο Ντέιβενπορτ έγραψε στην κοπέλα του ότι «όσον αφορά στον παππού σου, θα υπάρχει πάντα μια υποτακτική αγάπη».

Ο σταρ του Χόλιγουντ, Μόργκαν Φρίμαν συνόδευσε την εγγονή του στις Χρυσές Σφαίρες το 2005 και εργάστηκε μαζί της σε μαι σειρά ταινιών. Ο ηθοποιός υιοθέτησε τη μητέρα της Ι’ Ντίνα, την Ντίνα Αντέρ, όταν ήταν παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο Ζανέτ Αντέρ Μπράντσο, μεταξύ 1967 και 1979.

Το σπίτι της Ι'Ντίνα Χάινς έκω από το οποίο βρέθηκε δολοφονημένη. Φωτογραφία: Splashnews

Οι Μόργκαν και Χάινς είχαν αρνηθεί επανειλημμένως στο παρελθόν πως μια ρομαντική σχέση είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους. Μάλιστα, ο Φρίμαν έκανε μαι δήλωση στο TMZ το 2012, στην οποία έλεγε: «Τα πρόσφατα δημοσιεύματα για έναν ενδεχόμενο γάμο ή μια ρομαντική σχέση μεταξύ εμού και οποιοδήποτε άλλου είναι δυσφημιστικές κατασκευές από τα ταμπλόιντ που θέλουν να πωλούν περισσότερα φύλλα. Αυτό που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό είναι πως αυτές οι κατασκευές υιοθετούνται και από τον νόμιμο Τύπο».

Η Χάινς ανέφερε στη δική της δήλωση: «Αυτές οι ιστορίες για μένα και τον παππού μου είναι όχι μόνο αναληθείς, αλλά και στενάχωρες για μένα και την οικογένειά μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ