Η, μισή Ελληνίδα, κόρη του ηθοποιού Γιούαν ΜακΓκρέγκορ ποζάρει γυμνή στο Playboy [εικόνες] - iefimerida.gr

Η, μισή Ελληνίδα, κόρη του ηθοποιού Γιούαν ΜακΓκρέγκορ ποζάρει γυμνή στο Playboy [εικόνες]

Η Κλάρα ΜακΓκέγκορ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει η 22χρονη κόρη του διάσημου ηθοποιού Γιούαν Μακ Γκρέγκορ και της Ελληνίδας Εύας Μαυράκη. Ποζάρει γυμνή στο Playboy.

Η 22χρονη πέταξε τελείως τα ρούχα της για μια σέξι φωτογράφηση στο Playboy, αποκαλύπτοντας πως θέλει να γίνει ηθοποιός.

A post shared by claramcgregor (@claramcgregor) on Apr 21, 2018 at 8:18am PDT

Η Κλάρα είναι η μεγαλύτερη από τα 4 παιδιά του ηθοποιού και της πρώην συζύγου του Εύας Μαυράκη, μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε τον περασμένο Ιανουάριο, αναφέροντας ασυμβίβαστες διαφορές.

«Comme ci comme ça» έγραψε η Κλάρα στα social media μαζί με δύο φωτογραφίες της που την δείχνουν γυμνή στο κρεβάτι, αναφερόμενη στο τατουάζ που έχει κάτω από το στήθος της, το οποίο και είναι ορατό σε μία από τις φωτογραφίες.

A post shared by claramcgregor (@claramcgregor) on Apr 20, 2018 at 8:42pm PDT


Αν και η Κλάρα, επί του παρόντος, έχει συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Wilhelmina, η 22χρονη ελπίζει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της.

«Αυτό που πραγματικά θέλω είναι να γίνω ηθοποιός» δηλώσει στο Playboy. «Τον Δεκέμβριο αποφοίτησαν από το NYU και όσο ήμουν στο πανεπιστήμιο έκανα μόντελινγκ. Αλλά τώρα έχω το χρόνο για να επικεντρωθώ στην ηθοποιία».

A post shared by claramcgregor (@claramcgregor) on Apr 22, 2018 at 10:05am PDT


Και συνεχίζει: «Σε όλη τη διάρκεια των σχολικών χρόνων, είχα γυρίσει την πλάτη μου στην ηθοποιία. Είπα πως ήθελα να γίνω φωτογράφος, να είμαι πίσω από το φακό. Στα 12 μου μετακόμισα στο Λος Άντζελες, το οποίο είναι όλο το Χόλιγουντ κι αυτό που με ρωτούσαν διαρκώς ήταν: ‘Θα γίνεις ηθοποιός όπως ο μπαμπάς σου;’. Επαναστατούσα. Κια μετά πήγα στο κολλέγιο και αναρωτήθηκα ‘γιατί είσαι τόσο πεισματάρα απέναντι σ’ αυτό;’. Δνε ήμουν χαρούμενη με τις σπουδές στο τμήμα φωτογραφίας κι έτσι πήγα στο τμήμα κινηματογραφικών σπουδών και στη συνέχεια στην ηθοποιία και τότε την ερωτεύτηκα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ