Αφησαν τον Αντετοκούνμπο χωρίς τραπέζι σε εστιατόριο στο Μιλγουόκι -Χαμός στο Twitter [εικόνα] - iefimerida.gr

Αφησαν τον Αντετοκούνμπο χωρίς τραπέζι σε εστιατόριο στο Μιλγουόκι -Χαμός στο Twitter [εικόνα]

Περίμενε υπομονετικά με την κοπέλα του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας ήρωας για τους φίλους του μπάσκετ, ενώ τον λατρεύουν σε όλο το Μιλγουόκι για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα τους.

Την Κυριακή και αμέσως μετά τη νίκη των Μιλγουόκι επί των Σέλτικς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η κοπέλα του πήγαν για δείπνο σε δημοφιλές εστιατόριο της περιοχής. Ωστόσο, μιας και δεν υπήρχε τραπέζι, αναγκάστηκαν να περιμένουν υπομονετικά, κάτι που δημιούργησε αντιδράσεις από έναν θαμώνα που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δεν έδωσαν αμέσως τραπέζι στον σπουδαίο μπασκετμπολίστα.

Αφησαν τον Αντετοκούνμπο χωρίς τραπέζι σε εστιατόριο στο Μιλγουόκι -Χαμός στο Twitter [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ο πελάτης του εστιατορίου ανήρτησε μια φωτογραφία στο Twitter στην οποία στο πίσω μέρος φαίνεται ο Αντετοκούνμπο να περιμένει για ένα τραπέζι μαζί με την κοπέλα του, γράφοντας συγκεκριμένα: «Μόλις είδα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να περιμένει για τραπέζι επί 10 λεπτά και κανείς να μην τον εξυπηρετεί. Ο τύπος μόλις κέρδισε έναν αγώνα πλέι οφ για το Μιλγουόκι. Εξυπηρετήστε τον» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

At @BelAirCantina on water street and just watched @Giannis_An34 wait for a table for 10 minutes and no one helped him so he left... Dude just won Milwaukee a playoff game! Get him some service pic.twitter.com/hcjsJfThiA

«Δωρεάν τάκος στους οπαδούς των Μπακς»

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε στα σόσιαλ μίντια, το εστιατόριο BelAir εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Ζητάμε συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να δώσουμε ένα τραπέζι έγκαιρα στον Γιάννη όπως θα ελπίζαμε. Η μεγάλη νίκη των Μπακς χάρη στο καλάθι του και η μεγάλη εμφάνιση της ομάδας σε συνδυασμό με τον ανοιξιάτικο καιρό έστειλαν δεκάδες ανθρώπους στο κατάστημά μας για να γιορτάσουν και έτσι είχαμε ουρές. Νιώθουμε τιμή που μας επέλεξε για το εορταστικό του γεύμα και ευχόμαστε να μπορούσαμε να τον είχαμε εξυπηρετήσει κατάλληλα. Τον περιμένουμε την Πέμπτη, μετά την επόμενη νίκη των Μπακς, και θα του έχουμε κρατήσει τραπέζι. Για να βγάλουμε και κάτι καλό από αυτό, αν οι Μπακς κερδίσουν την Πέμπτη, τότε όλη την Παρασκευή θα δίνουμε ένα δωρεάν τάκος στους οπαδούς των Μπακς σε όλα τα μαγαζιά μας».

Αφησαν τον Αντετοκούνμπο χωρίς τραπέζι σε εστιατόριο στο Μιλγουόκι -Χαμός στο Twitter [εικόνα] | iefimerida.gr 1

Ανάρτηση για το συμβάν έκανε και η φίλη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας «όλα είναι καλά, σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και για τη στήριξή σας» κάνοντας mention το εστιατόριο.

Its all good, much love for you guys also thanks to all of the concerned fans I appreciate your support @BelAirCantina pic.twitter.com/gBKSV3CTGJ

Μια ματιά στο εστιατόριο BelAir μέσα από το Facebook

Αφησαν τον Αντετοκούνμπο χωρίς τραπέζι σε εστιατόριο στο Μιλγουόκι -Χαμός στο Twitter [εικόνα] | iefimerida.gr 2
Αφησαν τον Αντετοκούνμπο χωρίς τραπέζι σε εστιατόριο στο Μιλγουόκι -Χαμός στο Twitter [εικόνα] | iefimerida.gr 3
Αφησαν τον Αντετοκούνμπο χωρίς τραπέζι σε εστιατόριο στο Μιλγουόκι -Χαμός στο Twitter [εικόνα] | iefimerida.gr 4
Αφησαν τον Αντετοκούνμπο χωρίς τραπέζι σε εστιατόριο στο Μιλγουόκι -Χαμός στο Twitter [εικόνα] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ