Ο νέος έρωτας της Σκάρλετ Γιόχανσον -Πιο λαμπερή από ποτέ η σταρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο νέος έρωτας της Σκάρλετ Γιόχανσον -Πιο λαμπερή από ποτέ η σταρ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο νέος σύντροφός της Colin Jost έκαναν δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, για την πρεμιέρα της ταινίας «Avengers: Infinity War», στην οποία η διάσημη σταρ πρωταγωνιστεί, το βράδυ της Δευτέρας στο Λος Αντζελες.


Η Σκάρλετ Γιόχανσον εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ. Η 33χρονη σταρ ήταν ντυμένη με χολιγουντιανό αέρα και συνοδευόταν από τον νέο σύντροφό της.

Ο νέος έρωτας της Σκάρλετ Γιόχανσον -Πιο λαμπερή από ποτέ η σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο νέος έρωτας της Σκάρλετ Γιόχανσον -Πιο λαμπερή από ποτέ η σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο νέος έρωτας της Σκάρλετ Γιόχανσον -Πιο λαμπερή από ποτέ η σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Πρόκειται για τον κωμικό της σειράς «Saturday Night Live». Οι πρώτες φήμες για το ειδύλλιό τους κυκλοφόρησαν τον Μάιο του 2017, αφού η Σκάρλετ Γιόχανσον εμφανίστηκε σε μια εκπομπή του «Saturday Night Live».
Η σταρ χώρισε πρόσφατα με τον Γάλλο δημοσιογράφο Ρομάν Ντοριάκ, με τον οποίο ήταν παντρεμένη δύο χρόνια και απέκτησαν ένα κοριτσάκι, την Ρόουζ, η οποία γεννήθηκε το 2014.
Το ζευγάρι είχε εμφανιστεί και τον περασμένο Δεκέμβριο σε ένα γκαλά που δόθηκε στο American Museum of Natural History, στη Νέα Υόρκη, ενώ πηγές από το περιβάλλον τους δήλωναν ότι είναι πολύ ερωτευμένοι, στο People.com.

Ο νέος έρωτας της Σκάρλετ Γιόχανσον -Πιο λαμπερή από ποτέ η σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 3


O Colin Jost είναι γέννημα θρέμα νεοϋορκέζος, από καλή οικογένεια και σπούδασε αγγλική και ρωσική λογοτεχνία στο Χάρβαρντ. Το 2005 ξεκίνησε καριέρα σεναριογράφου για το κανάλι NBC και προσελήφθη στην εκπομπή Satur­day Night Live. Παράλληλα ξεκίνησε καριέρα κωμικού στο θέατρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σκάρλετ Γιοχάνσον νέος έρωτας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ