Η επική τούμπα της Beyonce -Σωριάστηκε στη σκηνή μαζί με την αδελφή της [βίντεο] - iefimerida.gr

Η επική τούμπα της Beyonce -Σωριάστηκε στη σκηνή μαζί με την αδελφή της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αδιαμφισβήτητα η Beyonce ήταν η μεγάλη σταρ του Coachella 2018.

Η τραγουδίστρια, εμφανίστηκε στο διάσημο φεστιβάλ το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε μια πολυαναμενόμενη εμφάνιση.

Το κοινό ήταν ιδιαίτερα ένθερμο, τραγουδούσε, χόρευε, διασκέδαζε με την Beyonce αλλά και την μικρότερη αδελφή της Solange. Ωσπου... οι δυο αδελφές εξαφανίστηκαν! Εξαφανίστηκαν από το οπτικό τους πεδίο όταν -σχεδόν αγκαλιά- έπεσαν, καθώς έφαγαν μια μεγαλοπρεπή τούμπα.

Συγκεκριμένα, η Beyonce προσπάθησε να αγκαλιάσει την αδελφή της για να την σηκώσει. Προφανώς δεν τα κατάφερε, έχασε την ισορροπία της και τελικά αγκαλιασμένες σωριάστηκαν στη σκηνή.

Βέβαια, δεν τους πήρε παρά δευτερόλεπτα για να ξανασηκωθούν και να συνεχίσουν το χορό και το τραγούδι, αλλά η θεαματική τους τούμπα είχε καταγραφεί ήδη από τις κάμερες και κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του Διαδικτύου με τα Hashtag #toocute και #beychella .

Beyoncé tried to pick up @solangeknowles at #Coachella tonight and they both fell on stage. #TooCute #Beychella pic.twitter.com/8zR1Lq9pIM

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Beyonce coachella
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ