Η ΑΕΚ περιμένει τον Χριστοδουλόπουλο και ο Ολυμπιακός είναι στη... γωνία

Η ΑΕΚ είναι Πρωταθλήτρια για το 2018, μια επιτυχία που έρχεται στον σύλλογο μετά από 24 χρόνια.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, είναι ο άνθρωπος που με τα δικά του κρίσιμα γκολ οδήγησε την Ενωση στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην Ευρώπη και την οδηγεί προς το νταμπλ στις 12 Μαΐου (44 ματς-16 γκολ).

Το 2016 είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ με προοπτική ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο. Η Ενωση θεωρεί ότι έχει την δέσμευση του 32χρονου για το +1, στο οποίο θα αμείβεται με 320.000 ευρώ. Η πλευρά του ίδιου επιθυμεί νέο συμβόλαιο με μεγαλύτερες αποδοχές, ενώ στην γωνία βρίσκεται ο Ολυμπιακός που προτίθεται να προσφέρει μέχρι και 500.000 ευρώ ετησίως στον πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ φέτος με διετές συμβόλαιο.

Στο χθεσινό γλέντι της ΑΕΚ στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, ο Λάζαρος είδε αρκετούς φίλους της Ενωσης να τον πλησιάζουν και να τον ρωτούν αν θα παραμείνει στους «κιτρινόμαυρους».

Του ζήτησαν να συνεχίσει στην ΑΕΚ τονίζοντας του «εδώ βρήκες το σπίτι σου, πού να πας αλλού τώρα;». Ο ίδιος δεν απαντούσε. Μόνο χαμογελούσε. Σε στοχευμένη ερώτηση όμως οπαδού της Ενωσης έδειξε και το πώς σκέφτεται πάνω-κάτω για την πιθανή παραμονή του στα «κιτρινόμαυρα» και μετά το καλοκαίρι.

«Δεν είναι ώρα για αυτά και για να μιλήσουμε για το μέλλον. Εχουμε τον τελικό μπροστά μας» απαντούσε ο εξτρέμ και πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ, με την Ενωση πάντως να θεωρεί ότι είναι δεσμευμένος με το +1 που συμφωνήθηκε το καλοκαίρι του 2016 όταν και ήρθε από την Ιταλία υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.

Μένει να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, το οποίο θα ξεκαθαρίσει 100% μετά τον τελικό της 12ης Μάη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ, με στόχο της ΑΕΚ και του Λάζαρου το νταμπλ. Ο Ολυμπιακός πάντως παρακολουθεί την υπόθεση και αναλόγως θα... κινηθεί, την ώρα που στην ΑΕΚ περιμένουν την απόφαση του παίκτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ