H Σελένα Γκόμεζ έκανε την πιο δραστική αλλαγή και ξύρισε τα μαλλιά της [εικόνα] - iefimerida.gr

H Σελένα Γκόμεζ έκανε την πιο δραστική αλλαγή και ξύρισε τα μαλλιά της [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός από την μουσική και τα τραγούδια της, η Σελένα Γκόμεζ είναι πολύ αγαπητή στο κοινό και για άλλους λόγους.

Δεν είναι τα στιλάτα και κομψά σύνολα που επιλέγει για κάθε της εμφάνιση. Δεν είναι οι φωτογραφίες της στο Instagram και τo ρεκόρ των like που την έχρισαν «βασίλισσα» του διάσημου κοινωνικού δικτύου.

Η αγάπη του κοινού έγκειται στην δική της αγάπη και την διάθεση να μοιραστεί προσωπικές -συχνά δύσκολες- στιγμές με τους θαυμαστές της, χωρίς ντροπή μα με καλή πρόθεση.

Η Σελένα πριν μερικούς μήνες είχε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού. Η θυελλώδης σχέση της με τον ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ αλλά και η τεράστια δημοσιότητα τής προκάλεσαν στρες και επιβάρυναν την ψυχολογία της. Η ίδια στο παρελθόν έκλεισε και ξανα-ενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram ζητώντας από τους φαν της να της δείξουν την στήριξή τους. Αυτή η τόσο ανθρώπινη, ειλικρινής και γενναία πλευρά της είναι που κάνει τον κόσμο να την αγαπάει. Η Σελένα αυτή την περίοδο κάνει συνεργασίες στον χώρο της μόδας. Αυτή την φορά σχεδίασε τα δικά της sneakers σε συνεργασία με την Puma. Την Δευτέρα 23 Απριλίου ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε με ένα μοντέρνο λουκ που δεν την είχαμε ξαναδεί. Η Σελένα φαίνεται να έχει ξυρίσει το κεφάλι της στην φωτογραφία.

Δείτε το νέο λουκ της διάσημης σταρ Σελένα Γκόμεζ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ