Η Μέι συνεχάρη το πριγκιπικό ζεύγος για τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού - iefimerida.gr

Η Μέι συνεχάρη το πριγκιπικό ζεύγος για τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού

Τερέζα Μέι/Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι συνεχάρη σήμερα τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ για τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού.

Τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον ανακοίνωσαν ότι το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, ένα αγοράκι βάρους 3 κιλών και 800 γραμμαρίων, γεννήθηκε στις 10.01 (τοπική ώρα).

«Τα θερμότατα συγχαρητήριά μου στον Δούκα και στη Δούκισσα του Κέμπριτζ για τη γέννηση του γιου τους. Τους εύχομαι πολλή ευτυχία για το μέλλον», αναφέρει στο τηλεγράφημά της η Μέι.

«Η Βασιλική της Υψηλότητα δούκισσα του Κέμπριτζ έφερε με ασφάλεια στον κόσμο ένα αγόρι στις 11.01 το πρωί (ώρα Αγγλίας). Το μωρό ζυγίζει 3,8 κιλά. Ο δούκας του Κέμπριτζ ήταν παρών στη γέννηση. Η Βασιλική της Υψηλότητα και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους», ανέφερε στη σχετική ανακοίνωση το παλάτι του Κένσιγκτον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ