Γέννησε αγόρι η Κέιτ Μίντλετον -Δεύτερος μικρός πρίγκιπας - iefimerida.gr

Γέννησε αγόρι η Κέιτ Μίντλετον -Δεύτερος μικρός πρίγκιπας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,8 κιλών έφερε στον κόσμο η Κέιτ Μϊντλετον.

Ο μικρός πρίγκιπας, το όνομα του οποίου δεν το γνωρίζουμε ακόμη, είναι ο πέμπτος διάδοχος του βρετανικού θρόνου.

Δείτε live εικόνα έξω από το μαιευτήριο:

Όπως αναφέρει το παλάτι του Κένσιγκτον σε tweet:

«Η Βασιλική της Υψηλότητα δούκισσα του Κέμπριτζ έφερε με ασφάλεια στον κόσμο ένα αγόρι στις 11.01 το πρωί (ώρα Αγγλίας). Το μωρό ζυγίζει 3,8 κιλά. Ο δούκας του Κέμπριτζ ήταν παρών στη γέννηση. Η Βασιλική της Υψηλότητα και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους».

Her Royal Highness The Duchess of Cambridge was safely delivered of a son at 1101hrs.

The baby weighs 8lbs 7oz.

The Duke of Cambridge was present for the birth.

Her Royal Highness and her child are both doing well.

Σε νεότερη ανάρτηση, το παλάτι του Κένσινγκτον αναφέρει πως η βασίλισσα και τα μέλη της βασιλικής οικογένειάς είναι χαρούμενοι με την είδηση της γέννας.

«Η βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, η δούκισσα της Κορνουάλης, ο πρίγκιπας Χάρι και μέλη των δύο οικογένειών έχουν ενημερωθεί και είναι κατενθουσιασμένοι με τα νέα».

The Queen, The Duke of Edinburgh, The Prince of Wales, The Duchess of Cornwall, Prince Harry and members of both families have been informed and are delighted with the news.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον έχουν δυο παιδιά ακόμη, τον πρίγκιπα Τζορτζ, 4 ετών και την πριγκίπισσα Σάρλοτ 2 ετών.

Ο βασιλικός ντελάλης ανακοινώνει τη γέννηση του τρίτου παιδιού της δούκισσας του Κέμπριτζ


Μέχρι την ανακοίνωση του φύλου του παιδιού από το παλάτι δεν ήταν επισήμως γνωστό το φύλο του τρίτου βασιλικού μωρού. Ωστόσο, το ζευγάρι λογικά το γνώριζε, καθώς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ το είχε αποκαλύψει κατά λάθος πριν λίγες ημέρες. Μάλιστα είχε πει ότι θα επιμείνει να ονομάσουν το βασιλικό μωρό Τζακ κάτι όμως που δείχνουν τα στοιχήματα δεν πρόκειται να συμβεί. Μάλλον... Αρθουρ θα το πουν το παιδί.

Γέννησε αγόρι η Κέιτ Μίντλετον -Δεύτερος μικρός πρίγκιπας | iefimerida.gr 1


Η δούκισσα αναμένεται να επιστρέψει στο παλάτι του Κένσικγτον σε λίγες ώρες, όπως έκανε και με την μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ, αλλά όχι προτού συστήσει το νέο βασιλικό μωρό στον κόσμο, στην είσοδο του νοσοκομείου Lindo Wing.

Οι Τζορτζ και Σάρλοτ μπορεί να επισκεφθούν στο νοσοκομείο τη μητέρα τους και τον νεογέννητο αδερφό τους, όπως έκανε ο Τζορτζ όταν γεννήθηκε η μικρότερη αδερφή του, πριν από δύο χρόνια.

Βρετανοί έξω από το μαιευτήριο αναμένουν την γέννηση του τρίτου μέλους του δούκα του Κέμπριτζ


Η Κέιτ Μίντλετον έφερε στον κόσμο τον μικρό πρίγκιπα σε μια από τις πολυτελείς σουίτες του Lindo Wings όπου η βραδιά κοστίζει πάνω από 9.000 λίρες και οι νέες μαμάδες μαζί με τους ευτυχείς μπαμπάδες απολαμβάνουν γκουρμεδιές και σαμπάνια για τα... ευχάριστα.

Γέννησε αγόρι η Κέιτ Μίντλετον -Δεύτερος μικρός πρίγκιπας | iefimerida.gr 3
Γέννησε αγόρι η Κέιτ Μίντλετον -Δεύτερος μικρός πρίγκιπας | iefimerida.gr 4

Το βαρύτερο μωρό της δούκισσας
Το νέο μωρό της δούκισσας του Κέμπριτζ ζυγίζει 3,820 κιλά- βαρύτερο από τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.


Η Σάρλοτ όταν γεννήθηκε, ζύγιζε 3,714 κιλά, ελαφρώς λιγότερο από τον πρίγκιπα Τζορτζ που ήταν 3,798. Και τα δύο μωρά όμως, ήταν πάνω από το μέσο όρο.

Το μέσο βάρος ενός μωρού στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι περίπου 3,5 κιλά.


Πάντως, ο νέος πρίγκιπας δεν είναι το βαρύτερο βασιλικό μωρό τα τελευταία χρόνια. Αυτό τον τίτλο κατέχει η Σαβάνα Φίλιπς – η κόρη του εγγονού της βασίλισσας, Πίτερ Φίλιπς- που ζύγιζε 3,855 κιλά το 2010.

Γέννησε αγόρι η Κέιτ Μίντλετον -Δεύτερος μικρός πρίγκιπας | iefimerida.gr 5
Γέννησε αγόρι η Κέιτ Μίντλετον -Δεύτερος μικρός πρίγκιπας | iefimerida.gr 6


Συγχαρητήρια από Τερέζα Μέι

Η πρωθυπουργός της Αγγλίας, Τερέζα Μέι ήταν από τους πρώτους που συνεχάρη την Κέιτ Μίντλετον για την γέννηση του τρίτου της παιδιού. Σε ανάρτησή της στο Twitter ανέφερε: «Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον δούκα και τη δούκισσα του Κέμπριτζ για τη γέννηση του παιδιού τους. Τους εύχομαι κάθε ευτυχία για το μέλλον».

My warmest congratulations to the Duke and Duchess of Cambridge on the birth of their baby boy. I wish them great happiness for the future.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον αγόρι Πρίγκιπας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ