Ο Θοδωρής Μαραντίνης ποζάρει γυμνός, με ένα... βινύλιο στο επίμαχο [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ποζάρει γυμνός, με ένα... βινύλιο στο επίμαχο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εξαιρετικά σέξι και τολμηρή φωτογράφιση έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο λόγος; Ο Θοδωρής Μαραντίνης των Onirama θέλησε να προμοτάρει τον δίσκο του συγκροτήματος με έναν πρωτότυπο τρόπο. Και σίγουρα, με αυτό που σκέφτηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης κατάφερε όχι μόνο να πρωτοτυπήσει αλλά και να... προκαλέσει.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έβγαλε λοιπόν τα ρούχα του και τοποθέτησε το βινύλιο του συγκροτήματος στο επίμαχο σημείο του γράφοντας στη λεζάντα:

Vinyl anyone…???? #RecordStoreDay#VinylIsCool#DarlingiHaveitOnVinyl#MethismenoTatouaz#RikseKamiaZaketaPanoSouVreAgoriMou#MpampaVrikaMiaPhotografiaSouStoInstagram#Iremise#Tattoo#Inked#Louloulou#Yolo

Vinyl anyone...???? #RecordStoreDay#VinylIsCool#DarlingiHaveitOnVinyl#MethismenoTatouaz#RikseKamiaZaketaPanoSouVreAgoriMou#MpampaVrikaMiaPhotografiaSouStoInstagram#Iremise#Tattoo#Inked#Louloulou#Yolo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) στις

Με αυτό τον τρόπο ο frontman των Onirama έκανε το promo του και λίγο πλάκα αφού πρόσθεσε το hashtag #RikseKamiaZaketaPanoSouVreAgoriMou!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θοδωρής Μαραντίνης βινύλιο Onirama
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ