Σύμβουλος Ερντογάν: Μαζέψαμε όλες τις ελληνικές σημαίες από τις βραχονησίδες -Στείλαμε βίντεο στην Αθήνα - iefimerida.gr

Σύμβουλος Ερντογάν: Μαζέψαμε όλες τις ελληνικές σημαίες από τις βραχονησίδες -Στείλαμε βίντεο στην Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το να κάνουμε πόλεμο κατά της Ελλάδας θα ήταν σαν να χτυπάμε ένα μωρό στην κούνια». Αυτό αναφέρει σε συνέντευξή του ο σύμβουλος του Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ.

Μάλιστα, ανέφερε πως τουρκικές δυνάμεις κατέβασαν από βραχονησίδες τις ελληνικές σημαίες, κάτι που κατέγραψαν και στη συνέχεια έστειλαν το βίντεο στην ελληνική κυβέρνηση.

Στις προκλητικές του δηλώσεις αναφέρει συγκεκριμένα πως ένας πόλεμος εναντίον της Ελλάδας θα ήταν ντροπιαστικός: «Θα ήταν σαν ένας ενήλικας να χτυπάει ένα μωρό παιδί στην κούνια, αν αναλογιστεί κανείς την ισορροπία δυνάμεων Ελλάδας–Τουρκίας».

Σύμβουλος Ερντογάν: Μαζέψαμε όλες τις ελληνικές σημαίες από τις βραχονησίδες -Στείλαμε βίντεο στην Αθήνα | iefimerida.gr 0

Συγκεριμένα τονίζει ότι οι τουρκικές δυνάμεις όχι απλά έφτασαν 55 χιλιόμετρα μέσα στην Ελλάδα, αλλά και ότι κατέβασαν από τις βραχονησίδες όλες τις σημαίες, σημειώνοντας ότι υπάρχει και το σχετικό βίντεο, το οποίο οι τουρκικές Αρχές έδωσαν στην Ελλάδα.

Σύμβουλος Ερντογάν: Μαζέψαμε όλες τις ελληνικές σημαίες από τις βραχονησίδες -Στείλαμε βίντεο στην Αθήνα | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αμπντουλάχ Μποζγκούρτ που έφερε στη δημοσιότητα τις νέες προκλητικές δηλώσεις του συμβούλου του προέδρου Ερντογάν, ο Μπουλούτ κατηγόρησε Έλληνες υπουργούς ότι είναι «αντι-ισλαμιστές και αντι-Τούρκοι».

Κουβέλης: Δεν υπάρχει βίντεο

Τη θέση ότι δεν γνωρίζει να υπάρχει σχετικό βίντεο που να δείχνει Τούρκους στρατιώτες να κατεβάζουν την ελληνική σημαία από βραχονησίδες στο Αιγαίο διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας. Φώτης Κουβέλης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 και ερωτηθείς για τα όσα υποστήριξε ο σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ, ο κ. Κουβέλης υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει το δημοσίευμα και πως δεν υπάρχει σχετικό βίντεο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ