Σηφουνάκης: Συστοιχίζομαι με τον Βενιζέλο - iefimerida.gr

Σηφουνάκης: Συστοιχίζομαι με τον Βενιζέλο

Σηφουνάκης: Συστοιχίζομαι με τον Βενιζέλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκκληση για συσπείρωση στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ, απηύθηνε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης, με σημερινές του δηλώσεις.«Η εικόνα που πρέπει να βγάλει προς τα έξω αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ είναι μια εικόνα ενωτική. Είναι μια εικόνα που λέει καταλαβαίνω τη δύσκολη κατάσταση, συστοιχίζομαι πίσω από εκείνον που συγκέντρωσε τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών και των στελεχών και προχωράμε να ξεπεράσουμε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Εκτίμησε ότι οι πολίτες στις εκλογές θα σκεφθούν τι θα κάνουν την ψήφο τους που είναι το ισχυρό τους όπλο. «Την ώρα που θα πάει στην κάλπη ο πολίτης δεν θα πετάξει την ψήφο του. Ούτε καν στο όνομα της προσδοκίας που έχουν κάποιοι να δημιουργηθεί ένα μπάχαλο στη χώρα», είπε, ενώ σε ερώτηση ποιοι έχουν τέτοιες προσδοκίες απάντησε: «Κι εγώ τους ξέρω, κι εσείς τους ξέρετε, όλοι τους ξέρουμε. Είναι όλοι εκείνοι, οι οποίοι είναι κατά της χειροδικίας, κατά της μεμονωμένης τρομοκρατίας, αλλά από την άλλη πλευρά λένε ότι έχουν και δικαιώματα οι πολίτες».

Μίλησε επίσης, για κάποιους που επενδύουν στο χάος και στην τρομοκράτηση των πολιτών και αναφέρθηκε στα φαινόμενα βίας κατά πολιτικών σημειώνοντας: «Η τρομοκρατία αλά "Καρφίτσα", αλά ΕΚΟΦ του '60. Υπάρχει άλλη χώρα; Ποιοι τα κάνουν αυτά; Ποιοι είναι εκείνοι οι οποίοι επωφελούνται, όπως το 1960 που πήγαινε ένας βουλευτής της ΕΔΑ, που πήγαινε ένας καμουφλαρισμένος κομμουνιστής, να μιλήσει σε ένα θέατρο ή σε μια συγκέντρωση ή κάπου, και δεν ήταν απ' έξω οι δέκα ροπαλοφόροι που τον έκαναν μαύρο στο ξύλο. Ποια είναι η διαφορά;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ