Survivor 2: O Αντετοκούνμπο αγκαλιά με τους «Διάσημους» και έναν «Μαχητή» [εικόνα] - iefimerida.gr

Survivor 2: O Αντετοκούνμπο αγκαλιά με τους «Διάσημους» και έναν «Μαχητή» [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oι «Διάσημοι» του Survivor 2 κέρδισαν πριν από λίγες μέρες τους «Μαχητές» και το… έπαθλο ήταν να παρακολουθήσουν από κοντά τους Mιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα πλέι οφ του NBA με τους Σέλτικς.

Μαζί τους και ο Νικόλας Αγόρου των «Μαχητών»

Οι Στέλιος Κρητικός, Μιχάλης Μουρούτσος, Νικόλας Αγόρου, Γιάννης Τσίλης, Κατερίνα Δαλάκα, Σώζων Χάρος Παλαίστρος και Εύη Σαλταφερίδου έφεραν γούρι στον Αντετοκούνμπο, αφού οι Μπακς έκαναν το 2-1 στη σειρά των πλέι οφ.

Φυσικά, οι «Διάσημοι» του Survivor 2 δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Αντετοκούνμπο. Άξιο αναφοράς, πως μαζί τους ταξίδεψε και ο Νικόλας Αγόρου των «Μαχητών», πιθανότατα επειδή ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα υγείας και τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν. Η διαδικασία με την οποία επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος παίκτης των «Μαχητών», δεν έχει γίνει γνωστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντετοκούνμπο Survivor 2
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ