Ο Ανθιμος Ανανιάδης δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου του [εικόνα]

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε προχθές ο Άνθιμος Ανανιάδης καθώς η σύντροφός του, Μαρία Νεφέλη Γαζή, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Την ανακοίνωση της χαρμόσυνης είδησης έκανε η Ευαγγελία Αραβανή στο live του Dancing with the stars, όπου συμμετέχει ο ηθοποιός.

Το αγοράκι, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, θα πάρει το όνομα του πατέρα του Ανθιμου Ανανιάδη, που είναι Τιμόθεος.

Our First Hug with Timotheos is an Absolute Miracle. Maria Nefeli I love you Special Thank you to all S2 Lovers for supporting me and legendary Jenny Nikolentzou at Dancing With The Stars. Jenny I'll praise you till I get old. Thank you for changing my life. @dwts_ant1 @ant1tv @jenny_nikolentzou #S2Foreverandever

A post shared by Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) on Apr 21, 2018 at 10:34am PDT

«Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί ο Άνθιμος πριν από λίγες ώρες έγινε πατέρας. Ευχόμαστε ο μπέμπης να είναι γερός και τυχερός. Να σας πω ότι ο Άνθιμος είναι καθ’ οδόν από το μαιευτήριο, θα έρθει απόψε εδώ και θα διαγωνιστεί κανονικά. Θα τον δούμε σε λίγο και θα του ευχηθούμε από κοντά», είπε η Ευαγγελία Αραβανή.

Ο τρισευτυχισμένος πατέρας ανάρτησε πριν από λίγη ώρα την πρώτη φωτογραφία του γιου του, γράφοντας στη λεζάντα: «Η πρώτη μας αγκαλιά με τον Τιμόθεο είναι ένα θαύμα. Μαρία Νεφέλη σ’ αγαπώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άνθιμος Ανανιάδης Πατέρας μωρό instagram

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ