Ηθοποιός της σειράς «Glee» αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος [εικόνες] - iefimerida.gr

Ηθοποιός της σειράς «Glee» αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος [εικόνες]

Ο ηθοποιός Κέβιν ΜακΧέιλ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γεγονός πως είναι ομοφυλόφιλος αποκάλυψε μέσω Twitter ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειρά «Glee», Κέβιν ΜακΧέιλ.

Ο 29χρονος ηθοποιός, έκανε την ανακοίνωση σε ανάρτησή του στο Twitter το Σάββατο, και συγκεκριμένα συμπεριέλαβε την αποκάλυψη σε αφιέρωμα για το τελευταίο τραγούδι της Αριάνα Γκράντε.

Υπερήφανος έγραψε: «Το No Tears Left to Cry είναι πιο γκέι και από μένα και το δέχομαι».

#NoTearsLeftToCry is gayer than me and I ACCEPT. Ty @ArianaGrande.

Ηθοποιός της σειράς «Glee» αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός ηθοποιός μιλά δημόσια για την σεξουαλικότητά του. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, το tweet του συγκέντρωσε πάνω από 8.000 likes και μοιράστηκε πάνω από 2.000 φορές. Εκατοντάδες ακόλουθοί του επαίνεσαν τον ηθοποιό για το θάρρος και την ειλικρίνειά του.

Ένας έγραψε: «Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με ανακουφίζει η αποκάλυψή σου, εάν περί αυτού πρόκειται. Ούτε δακρύβρεχτες ομιλίες, απλώς φυσιολογικό. Δεν είναι αναζωογονητικό;» ενώ κάποιος άλλος τόνισε: «Είσαι τόσο γενναίος και τόσο αγαπητός από όλους. Σε ευχαριστώ για την ειλικρίνειά σου».

Ο ηθοποιός είχε κάνει μια πρώτη ,εν μέρει, αποκάλυψη για την σεξουαλικότητά του μέσω Instagram, την περασμένη εβδομάδα, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τον επίσης ηθοποιό Όστιν ΜακΚένζι. Στη λεζάντα έγραψε απλώς «#mycoachella».

#mycoachella

A post shared by Kevin McHale (@kevinmchale) on Apr 13, 2018 at 10:09pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ