Διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ, έκανε μπάνιο και κοιμήθηκε στο κρεβάτι της - iefimerida.gr

Διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ, έκανε μπάνιο και κοιμήθηκε στο κρεβάτι της

Η διάσημη τραγουδίστρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παθιασμένος με την διάσημη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ φαίνεται πως είναι ένας διαρρήκτης, που εισέβαλε στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, κι αφού έκανε μπάνιο, αποφάσισε να πάρει και έναν υπνάκο στο κρεβάτι της.

Ο 22χρονος Ρότζερ Αλβαράντο από την Φλόριντα, συνελήφθη μετά από ειδοποίηση ενός γείτονα για διάρρηξη στη διεύθυνση Franklin- μια τριώροφη κατοικία που η Σουίφτ αγόρασε πριν από μερικούς μήνες, αλλά δεν ζούσε εκεί.

Ο 22χρονος Ρότζερ Αλβαράντο

Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν βρήκαν μια σκάλα που οδηγούσε σε ένα σπασμένο παράθυρο και τον Αλβαράντο να κοιμάται σε ένα κρεβάτι της Σουίφτ, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας.

Ο διαρρήκτης, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μάλιστα, έκανε και μπάνιο προτού ξαπλώσει.

Η Σουίφτ είχε δώσει 47,7 εκατομμύρια δολάρια σε τρία γειτονικά ακίνητα στην περιοχή και το συγκεκριμένο διαμέρισμα το είχε αγοράσει πριν από μερικούς μήνες για 18 εκατομμύρια δολάρια.

Πάντως, το συγκεκριμένο διαμέρισμα έχει βρεθεί ξανά στο στόχαστρο των αμερικανικών μέσων, καθώς σε αυτό διέμενε ο Γάλλος πολιτικός Ντομινίκ Στρος Καν όταν βρισκόταν υπό κατ’ οίκον περιορισμό το 2011 με την κατηγορία πως είχε βιάσει μια υπηρέτρια σε ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ