Λάμπρος Καλφούντζος: Ο Λαρισαίος ηθοποιός που έχει παίξει με Ματ Ντέιμον, Τζόνι Ντεπ και Τομ Κρουζ [εικόνες] - iefimerida.gr

Λάμπρος Καλφούντζος: Ο Λαρισαίος ηθοποιός που έχει παίξει με Ματ Ντέιμον, Τζόνι Ντεπ και Τομ Κρουζ [εικόνες]

Mεγάλωσε στη Λάρισα και επέλεξε το Ηνωμένο Βασίλειο για τις σπουδές του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 38χρονος Λάμπρος Καλφτούντζος μεγάλωσε στη Λάρισα και επέλεξε το Ηνωμένο Βασίλειο για τις σπουδές του.

Αρχικά, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Staffordshire και στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield, όπου σπούδασε ψηφιακό σχέδιο.

Όπως αναφέρει στο βιογραφικό του, από μικρή ηλικία είχε ένα πάθος για τις ταινίες, το CGI, τις εικαστικές τέχνες και τη φωτογραφία κι από ένα διαφημιστικό και μερικούς extra ρόλους όπως τους χαρακτηρίζει ο ίδιος, ήρθαν συμμετοχές σε ταινίες που άλλοι ούτε που φαντάζονταν ότι θα μπορούσαν να κάνουν έστω και μία σκηνή.

Λάμπρος Καλφούντζος: Ο Λαρισαίος ηθοποιός που έχει παίξει με Ματ Ντέιμον, Τζόνι Ντεπ και Τομ Κρουζ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το 2016 βρέθηκε στο πλευρό του Ματ Ντέιμον με το «Τζέισον Μπορν».

Την ίδια χρονιά με τον Τζόνι Ντεπ και την ταινία «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται» και πέρυσι με τον «Φόνο στο Όριεντ Εξπρές» με τον Κένεθ Μπράνα και τη Μισέλ Φάιφερ.

Οπως αναφερει σε ρεπορταζ του το onlarissa.gr, επόμενη πρόκληση για τον Λαρισαίο, η τελευταία ταινία του θρυλικού sequel με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, Mission Impossible.

Ο Λάμπρος υποδύεται έναν «VIP Gangster». Η σκηνή διαδραματίζεται σε ένα εστιατόριο όπου γίνεται ένας μεγάλος καβγάς με μαχαιριές και πυροβολισμούς.
Μία ακόμη τεράστια εμπειρία βρίσκεται σε εξέλιξη…

Λάμπρος Καλφούντζος: Ο Λαρισαίος ηθοποιός που έχει παίξει με Ματ Ντέιμον, Τζόνι Ντεπ και Τομ Κρουζ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο onlarissa.gr και τον Απόστολο Ράιδο, αναφέρει:

«Το Hollywood ήρθε μεν, καθώς όλες οι μεγάλες παραγωγές στις οποίες έχω συμμετάσχει είναι hollywoodianes παραγωγές ωστόσο έχουν όλες γυριστεί σε studios στο Λονδίνο».

Οσον αφορά στην ταινία με τον Τομ Κρουζ: «Η ταινία αναφέρεται σε μια ακόμη επικίνδυνη αποστολή του Tom Cruise. Αυτή την φορά θα έρθει ενάντια με το στοιχειωμένο παρελθόν του. Είναι το πλήγμα όλως των καλών του προθέσεων. Υποδύομαι ένα VIP Gangster. Η σκηνή διαδραματίζεται σε ένα εστιατόριο όπου γίνεται ένας μεγάλος καβγάς με μαχαιριές και πυροβολισμούς και πρέπει να αντιδράσω αναλόγως».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ