Κλοπ: «Μετά την Λίβερπουλ μπορεί να αποσυρθώ» - iefimerida.gr

Κλοπ: «Μετά την Λίβερπουλ μπορεί να αποσυρθώ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανακοίνωση αποχώρησης του Αρσέν Βενγκέρ από την Άρσεναλ μετά από 22 χρόνια, άνοιξε ανάλογες συζητήσεις στην Βρετανία.

«Σίγουρα στην ηλικία του Χάινκες (σ.σ: στις 9 Μαΐου γίνεται 73 ετών) εγώ δεν θα προπονώ. Θαυμάζω τι κάνει, αλλά δεν θα το κάνω», είπε μιλώντας στο Sky, ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ, o οποίος τον προσεχή Ιούνιο γίνεται 51 ετών.

«Είναι μια σημαντική απόφαση, είμαι σίγουρος ότι σε εκείνη την ηλικία δεν θα προπονώ. Αντίθετα, δεν αποκλείεται να αποσυρθώ πολύ νωρίτερα από ό,τι συνήθως κάνουν οι προπονητές. Νομίζω ότι αυτή είναι μια πολύ έντονη δουλειά, δεν πρόκειται να μείνω στον πάγκο έχοντας μια συγκεκριμένη ηλικία. Μετά την εμπειρία μου στην Λίβερπουλ, θα σταματήσω για ένα χρόνο. Είναι μια υπόσχεση που έχω δώσει στην οικογένειά μου, αλλά μέχρι στιγμής δεν αποκλείεται επίσης ότι εκείνη την στιγμή θα σταματήσω να προπονώ», πρόσθεσε ο Κλοπ.

Ο Χένες έχει δηλώσει ότι το 2008 οι Βαυαροί τον ήθελαν στον πάγκο τους, αλλά τελικά επέλεξαν τον Κλίνσμαν. «Επιλέξαμε τον λάθος Γιούργκεν Κ...», είχε πει. Από εκείνη την ημέρα, λόγω των επιτυχιών που γνώρισε με την Ντόρτμουντ, αρκετές φορές έχει συζητηθεί το όνομά του στην Μπάγερν.

«Αυτή τη φορά, ωστόσο, κανείς δεν ήρθε σε επαφή μαζί μου. Αλλά ανεξάρτητα από το αν ήθελα να πάω εκεί ή όχι, έχω ακόμα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με την Λίβερπουλ. Εξάλλου στη Μάιντς και την Ντόρτμουντ έζησα όμορφα χρόνια, μια μέρα θα μπορούσα να επιστρέψω, όχι απαραίτητα ως προπονητής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιούργκεν Κλοπ Λίβερπουλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ