Teoren Motors: Νέα βράβευση από τo Groupe Renault - iefimerida.gr

Teoren Motors: Νέα βράβευση από τo Groupe Renault

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Teoren Motors Β. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault & Dacia στην Ελλάδα, βραβεύτηκε από το Groupe Renault στα πλαίσια του παγκόσμιου διαγωνισμού “P.A.R.I.S. CHALLENGE”.

Μετά την πρώτη της βράβευση το 2015 στα πλαίσια του P.A.R.I.S. Challenge 2014, η Teoren Motors βραβεύτηκε για 2η φορά από το Groupe Renault για την εξαιρετική της πορεία το 2017. Η βράβευση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, δεδομένου ότι η Teoren Motors είναι μία από τις μόλις έντεκα εταιρείες που βραβεύτηκαν, ανάμεσα σε 78 χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ιδιαιτέρως τιμητική διάκριση στο Partners Awards: Renault International Sales (P.A.R.I.S CHALLENGE), για την Teoren Motors, έρχεται ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής πορείας της στον τομέα των πωλήσεων και των υπηρεσιών After Sales για το 2017.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Παρίσι, στο Musée de l’Homme, όπου εκτός από την ηγετική ομάδα του Groupe Renault, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Alain Prost. Στη βράβευση παρευρέθηκαν για την Teoren Motors, η Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος κα. Ντένη Θεοχαράκη, ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Βασίλης Ευθυμιάδης, καθώς και ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Γιώργος Σταμέλος.

Αυτή η σημαντικότατη διάκριση για την Teoren Motors, είναι αποτέλεσμα των συντονισμένων κινήσεων, της οργανωτικής αναδιάρθρωσης και της επένδυσης που πραγματοποίησε η εταιρεία σε όλους τους τομείς και εντάσσονται στο πλαίσιο των προσπαθειών της, ώστε οι Renault και Dacia να συνεχίσουν τη σταθερά ανοδική τους πορεία στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

Teoren Motors: Νέα βράβευση από τo Groupe Renault | iefimerida.gr 0
Teoren Motors: Νέα βράβευση από τo Groupe Renault | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ