Η ανάρτηση του Θεοδωράκη για το θάνατο του 52χρονου επιχειρηματία -Βολές κατά Τόσκα - iefimerida.gr

Η ανάρτηση του Θεοδωράκη για το θάνατο του 52χρονου επιχειρηματία -Βολές κατά Τόσκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή ο 52χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο οποίος είχε δεχθεί τραύματα από ληστές στο σπίτι του στην Κηφισιά, τα ξημερώματα της Μ. Δευτέρας.

«Άλλη μια θανατηφόρα παρενέργεια της ιδεοληψίας υπουργών τύπου Τόσκα & Παρασκευόπουλου», ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Δεν άντεξε τελικά ο Αλέξανδρος Σταματιάδης. Άλλη μια μαύρη σελίδα στον βαρύ τόμο της εγκληματικότητας που μαστίζει την κοινωνία. Άλλη μια θανατηφόρα παρενέργεια της ιδεοληψίας υπουργών τύπου Τόσκα & Παρασκευόπουλου. Συλλυπητήρια στη γυναίκα, τα τρία παιδιά του, τους φίλους του», έγραψε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Δεν άντεξε τελικά ο Αλέξανδρος Σταματιάδης. Άλλη μια μαύρη σελίδα στον βαρύ τόμο της εγκληματικότητας που μαστίζει την κοινωνία. Άλλη μια θανατηφόρα παρενέργεια της ιδεοληψίας υπουργών τύπου Τόσκα & Παρασκευόπουλου. Συλλυπητήρια στη γυναίκα, τα τρία παιδιά του, τους φίλους του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ