Aγέραστη στα 78 -Η Τίνα Τάρνερ σε μια σπάνια εμφάνιση δείχνει να έχει παραμείνει στα 50 [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Aγέραστη στα 78 -Η Τίνα Τάρνερ σε μια σπάνια εμφάνιση δείχνει να έχει παραμείνει στα 50 [εικόνες & βίντεο]

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη χαρακτηριστική βραχνάδα στη φωνή, τα καλλίγραμμα πόδια και τα «ατίθασα» μαλλιά, η Τίνα Τάρνερ άφησε ιστορία στη μουσική σκηνή.

Η «βασίλισσα» της ροκ, η οποία μέτρησε περισσότερα από 50 χρόνια στο μουσικό στερέωμα, πραγματοποίησε μια σπάνια εμφάνιση στο Λονδίνο.

Τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός, η 78χρονη Τίνα Τάρνερσάρωσε στο κόκκινο χαλί του Aldwych Theatre καθώς δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου.

Η Τίνα Τάρνερ με τα καταπλητικά δαντελένα μαύρα γάντια της απόλαυσε την πρεμιέρα του «Tina: The Tina Turner Musical» – ένα έργο αφιερωμένο στη ζωή της.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Adrienne Warren, και φαίνεται πως η 78χρονη είναι πολύ ικανοποιημένη με την επιλογή αυτή.

Δείτε την 78χρονη Τίνα Τάρνερ σε μια σπάνια εμφάνισή της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τίνα Τάρνερ σπάνια εμφάνιση Λονδίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ